Nume
Parola
Vizualizări: 1628
Filiala Edineţ a lansat „Anuarul întreprinderilor din nordul ţării”
Edinet, 22 Aprilie 2011 — Filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, cu suportul Proiectului moldo-german de susţinere a micului business, a lansat „Anuarul întreprinderilor” – publicaţie ce conţine cele mai importate date privind dezvoltarea întreprinderilor din nordul Moldovei.

Precum a menţionat directorul filialei Edineţ a CCI, Ina Stanciu, anuarul este structurat pe capitole şi include informaţii complexe despre companii, peste 100 tabele şi grafice cu date despre dezvoltarea acestora şi domeniile de activitate, evoluţia situaţiei economice a regiunii şi previziuni pentru anul 2011. „Indicatorii principali sunt prezentaţi după formele de proprietate, tipuri de activitate: producere, comerţ, agricultură, prestări servicii, import şi export. Publicaţia conţine o analiză amănunţită a celor mai importate sectoare ale industriei din nordul Moldovei, în anuar fiind prezentate cele mai de succes afaceri din regiune”, a spus Ina Stanciu.
„Anuarul întreprinderilor” creează o imagine de ansamblu, dar şi detaliată a întregii economii. Întreprinzătorii pot găsi în el date despre evoluţia fiecărei pieţe, principalele companii de pe aceasta, informaţii utile despre actualii sau potenţialii competitori, clienţi şi furnizori din ţara noastră.
„Anuarul trebuie să fie prezent pe biroul oricărui om de afaceri, ajutându-l să cunoască piaţa/pieţele, segmentul pe care acţionează, partenerii, să identifice corect oportunităţile din mediul de business. Publicaţia este oglinda economiei din nordul Moldovei cuprinsă într-o singură carte”, a opinat directorul filialei Edineţ a CCI.
www.chamber.md