Nume
Parola
Vizualizări: 1651
Populaţia din UTA Găgăuzia îşi poate face cumpărăturile de Paşti la preţuri accesibile, vizitând „Expoziţia Pascală”
Comrat, 20 Aprilie 2011 — Populaţia din UTA Găgăuzia îşi poate face cumpărăturile de Paşti la preţuri accesibile, vizitând „Expoziţia Pascală”, ediţia a XI-a, ce se desfăşoară în perioada 20-23 aprilie 2011, în or. Comrat şi la care participă 20 de agenţi economici din Chişinău, Cantemir, Ceadâr-Lunga, Cimişlia, Comrat, Taraclia, Tiraspol şi Vulcăneşti.
Evenimentul este organizat de filiala Găgăuzia a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, Consiliul raional Comrat, întreprinderea „Bugeac-Expo-Business”.
Miercuri, 20 aprilie 2011, la inaugurarea oficială a expoziţiei, directorul filialei Găgăuzia a CCI a Moldovei, Petru Paşalî a menţionat că, pe parcursul celor 11 ediţii, „Expoziţia Pascală” a devenit o tradiţie frumoasă, îndrăgită şi de întreprinzători, şi de populaţie. „Târgul expoziţional este universal şi are o rezonanţă regională. Avantajele organizării acestuia în preajma sfintelor sărbători de Paşti sunt evidente: agenţii economici îşi promovează produsele, fac vânzări, iar vizitatorii au posibilitatea să procure, la preţuri accesibile, produsele necesare pentru sărbătoare, având certitudinea că sunt proaspete, autohtone, de o calitate înaltă”.
Prezent la manifestare, vicepreşedintele Adunării Populare a Găgăuziei, Demian Caraseni a salutat desfăşurarea unor asemenea târguri expoziţionale, apreciind înalt nivelul de organizare a evenimentului, precum şi impactul acestuia asupra vieţii economice a regiunii. Sursa citată a asigurat organizatorii de susţine din partea Adunării Populare a Găgăuziei pentru următoarele ediţii ale expoziţiei.
Sibov Constantin, director general al SA „Tomai - Vinex” a spus că întreprinderea sa este un participant fidel al târgurilor expoziţionale ale filialei Găgăuzia a CCI, deoarece oferă posibilitatea de a lansa noi produse, a cerceta piaţa şi, nu în ultimul rând, a spori vânzările.
Şi, pentru ca lucrările expoziţiei să fie spornice atât pentru participanţi, cât şi pentru vizitatori, protoiereul Feodor, părinte al bisericii din Comrat a binecuvântat „Expoziţia Pascală”.
La „Expoziţia Pascală 2011” au fost expuse mărfuri de larg consum, produse alimentare, mărfuri industriale, servicii bancare, de consulting etc.
„Expoziţia Pascală” este organizată anual, cu scopul de încuraja şi facilita iniţierea relaţiilor de colaborare dintre întreprinzătorii autohtoni, a promova produsele şi serviciile acestora, a le propune vizitatorilor un spectru larg de mărfuri pentru Paşti.
www.chamber.md