Nume
Parola
Vizualizări: 1463
La Edineţ va avea loc expoziţia „Accentele Primăverii 2011”, la care vor participa circa 40 de agenţi economici
Edinet, 20 Aprilie 2011 — Circa 40 de agenţi economici din diferite regiuni ale ţării vor participa la expoziţia cu vânzare „Accentele Primăverii 2011”, care se va desfăşura în perioada 21 aprilie -22 aprilie curent, la Edineţ, fiind este organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei.

La cea de a V-a ediţie a târgului „Accentele Primăverii” vor lua parte întreprinzători din municipiile Bălţi şi Chişinău, din raioanele Briceni, Comrat, Sângerei, Cimişlia, Donduşeni, Edineţ, Ocniţa, Râşcani, Soroca.
Potrivit Inei Stanciu, director al filialei Edineţ a CCI a RM, manifestarea îşi propune să promoveze şi să reunească pe aceeaşi platformă producători de produse alimentare tradiţionale, meşteşugari, comercianţi de obiecte de artizanat de cele mai diverse categorii.
„De fapt, expoziţia cu vânzare "Accentele Primăverii" a devenit deja o tradiţie şi se bucură de succes atât în rândul agenţilor economici, cât şi al populaţiei din regiune, mai ales datorită faptului că se apropie Sărbătorile Pascale. Aşteptăm la expoziţie toţi doritorii”, a spus sursa citată.
Menţionăm că, la târgul „Accentele Primăverii 2011” vor fi expuse pâine şi produse de panificaţie, legume şi fructe procesate, miere şi produse apicole, băuturi, produse de artizanat.
Anul curent, filiala Edineţ a CCI a Moldovei va mai organiza târgurile expoziţionale: „Caleidoscopul verii”, “În ajutorul mamelor” şi „Toamna de aur”.
www.chamber.md