Nume
Parola
Vizualizări: 1662
CCI invită întreprinzătorii să participe la Reuniunea de Afaceri Moldo-Poloneză
Chisinau, 11 Aprilie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită agenţii economici din Moldova să participe la Reuniunea de Afaceri Moldo-Poloneză, care va avea loc pe 14 aprilie 2011, începând cu orele 9:00, la Chişinău, în incinta Academiei de Ştiinţe, Sala Mică, et. 1.

Programul reuniunii include prezentarea potenţialului economic şi investiţional din Moldova şi, respectiv, Polonia, familiarizarea cu posibilităţile de colaborare în diverse domenii. Tradiţional, vor fi organizate întrevederi bilaterale ce vor oferi oportunităţi de iniţiere a parteneriatelor de afaceri cu companiile poloneze.

Din componenţa delegaţiei poloneze vor face parte reprezentanţi ai 3 companii:
1. ”HERBAPOL” – produse farmaceutice;
2. „PESA-Bydgoszcz” - producere tramvaie, căi ferate, etc.
3. Cancelaria juridică „W. Paturej” – consultanţă juridică.

Reuniunea are drept obiective principale intensificarea relaţiilor comercial-economice moldo-poloneze, identificarea noilor posibilităţi de cooperare, stabilirea contactelor directe cu omologii polonezi.

Întreprinzătorii interesaţi sunt rugaţi să completeze formularul de pe www.chamber.md şi, să-l remită prin e-mail: dre@chamber.mdAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi eic@chamber.mdAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau fax: 22 13 91, până la data 13.04.2011.

Informaţii suplimentare şi confirmări:
Secţia Relaţii Externe a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova
tel: (22) 23-87-70, 22-13-91
Responsabil: Leontean Inga, Ludmila Rotaru.
www.chamber.md