Nume
Parola
Vizualizări: 2402
C.A. Coltuc vorbeste despre obtinerea cetateniei romane la TVR R
Bucuresti, 15 Februarie 2011 — Pe data de 16 februarie a.n., incepand cu ora 14, avocat Coltuc Marius va discuta in direct pe TVR R despre obtinerea cetateniei romane si problemele pe care le ridica aceasta procedura.
Aceasta este prima dintre cele trei emisiuni in care se va dezbate problema obtinerii cetateniei romane si face parte din proiectul “cetatenie.basarabeni.ro” initiat de Casa de avocatura Coltuc in parteneriat cu Basarabeni.ro.
Dezbaterea in direct este posibila ca urmare a parteneriatului incheiat intre Casa de avocatura Coltuc si TVR R, un post de televiziune online care se poate urmari doar prin platforma online PBX Telecom. Pentru cei interesati de acest subiect, exista si posibilitatea de a intra in direct telefonic, apeland numarul de telefon ce va fi afisat pe ecran in momentul difuzarii emisiunii.
Ce este PBX Telecom?
PBX TV este o aplicatie multi-feature, multi-platforma de livrare de continut video online, construita pe baza sugestiilor si criticilor din partea unei intregi comunitati online.
Printre programele TV care se pot urmari gratuit se numara: U TV, Realitatea, Kiss TV, Antena 3, OTV, TVR 1, TVR2, TVR 3, TVR International, B1 TV, TVRM, National TV, Antena International, Kanal D. Pentru a beneficia de posturile TV, trebuie sa descarcati si sa instalati programul, sa va faceti un cont GRATUIT apasand butonul “inscriere”.
TVR R este o televiziune online, independenta, care urmareste sa vina in ajutorul romanilor din tara si de peste hotare, tratand prin emisiunile sale subiecte de interes general pentru comunitate.
Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.