Nume
Parola
Vizualizări: 1595
Preluaţi experienţa germană, participând la seminarul "Reabilitarea şi renovarea instalaţiilor din clădiri"
Chisinau, 8 Februarie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită reprezentanţii mediului de afaceri din domeniul construcţiilor să-şi perfecţioneze calificarea profesională, participând la cursul „Reabilitarea şi renovarea instalaţiilor din clădiri”. Seminarul va avea loc în perioada 14 - 18 februarie 2011, la Chişinău, fiind condus de un expert din Germania.
În cadrul cursului vor fi abordate subiecte precum: instalaţii termice, bilanţul energetic, centrale termice cu gaz sau ulei, instalaţii de încălzire pe bază de biomasă, instalaţii solare, instalaţii de ventilaţie, răcire, climatizare parţială. (Ulterior, pentru participanţi va fi transmis un program detaliat).
Cursul se va desfăşura în limba română şi va finaliza cu susţinerea unui examen.
Persoanele ce vor absolvi cu succes cursul, vor primi un Certificat cu descrierea detaliată a programei parcurse precum şi setul complet de materiale didactice.
Cerinţe faţă de participanţi:
- Formare profesională încheiată;
- Activitate curentă şi experienţă de muncă într-o meserie din domeniul construcţiilor ori în calitate de instalator (proprietar sau angajat la o firmă de specialitate);
Taxa de participare este de 2000 lei şi include: participarea la curs, servicii de interpretariat, suporturi didactice pentru curs, prânz.
Data limită de confirmare a participării este 10 februarie 2011.
Informaţii suplimentare:
Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova,
Departamentul Economie, MD-2004, bd. Ştefan cel Mare, 151, of. 4
Tel.: 22-49-83, e-mail: pascal@chamber.md
Persoană de contact: Ludmila Pascal
www.chamber.md