Nume
Parola
Vizualizări: 1636
Întreprinderi din Republica Moldova participă la expoziţia „PRODEXPO 2011”
Chisinau, 7 Februarie 2011 — Agenţi economici din republica Moldova participă cu stand colectiv la ediţia a 18-a a expoziţiei internaţionale de produse alimentare şi băuturi „PRODEXPO", care se desfăşoară în perioada 7-11 februarie 2011, în or Moscova, Rusia. Luni, 7 februarie, delegaţia din Moldova, din care face parte şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Gheorghe Cucu, a participat la ceremonia oficială de inaugurare a expoziţiei.

La standul Republicii Moldova au expus 11 companii, printre care: Barza Albă, Colegiul Naţional Vinicol, Cricova, Enteh, Fabrica de conserve din Olăneşti, Lion-Gri, Migdal-P, Moldavskii Standard, Vinia Traian, Vinuri de Comrat, Zolotoi Aist.

CCI organizează participarea agenţilor economici autohtoni la "Prodexpo" pentru al 7-lea an consecutiv.

"Prodexpo" este cel mai important eveniment din CSI, Europa Centrală şi de Est în acest domeniu. La ediţia din anul curent, pe o suprafaţă de 85 mii metri pătraţi au expus peste 2 mii participanţi din 55 de ţări.

Pe parcursul a celor 18 ediţii, mega-proiectul expoziţional "Prodexpo" a contribuit la dezvoltarea industriei alimentare pe piaţa internă a Rusiei, participarea în cadrul acestuia fiind o modalitate avantajoasă de promovare a produselor autohtone în regiune.
www.chamber.md