Nume
Parola
Vizualizări: 1671
Seminar: „Oportunitățile Proiectului Băncii Mondiale «Ameliorarea Competitivității»”
Chisinau, 4 Februarie 2011 — Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită reprezentanții mediului de afaceri la seminarul informativ: „Oportunitățile Proiectului Băncii Mondiale «Ameliorarea Competitivității»", care se va desfăşura pe 4 februarie 2011, ora 12.30, în sala de conferinţe a Pavilionului nr. 3 al centrului expoziţional „Moldexpo" (mun. Chişinău, str. Ghioceilor 1).

Noul mecanism de grant-uri în cadrul proiectului „Ameliorarea Competitivităţii", finanţat de Banca Mondială, a fost lansat în septembrie 2010. El prevede cofinanţarea prestării serviciilor de consultanţă, în valoare totală de 1,5 mln dolari SUA. Prin intermediul proiectului, agenţilor economici participanţi li se rambursează 50% din costurile serviciilor de consultanţă pentru:

* implementarea sistemelor de calitate (ISO, HACCP);
* implementarea şi îmbunătăţirea managementului informaţional, contabilitate, sisteme de control şi evaluare;
* elaborarea business planului;
* efectuarea cercetărilor de marketing, planificare şi promovare;
* planificarea strategiilor în afaceri inclusiv elaborarea produselor noi şi servicii şi planificarea investiţiilor;
* elaborarea studiilor de fezabilitate;
* suport în implementarea planurilor de reorganizare şi restructurare;
* training-uri pentru personal cu excepţia învăţământului profesional, universitar şi Master în Business şi Administrare (MBA).

Seminarul este organizat de CCI a RM, în cadrul ediţiei a X-a a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova", cu scopul de a încuraja întreprinderile autohtone să-şi dezvolte cu succes afacerile, să-şi consolideze poziţiile pe piaţă şi să îmbunătăţească abilităţile profesionale ale angajaţilor.

Înscriere şi informaţii suplimentare:

Tel: (22) 22 33 10, 24 51 48
e-mail: business@chamber.md
www.chamber.md