Nume
Parola
Vizualizări: 1525
Ce manifestări prevede programul de afaceri al ediţiei a X-a a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova 2011”
Chisinau, 26 Ianuarie 2011 — Programul de afaceri al ediţiei jubiliare a expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, care va avea loc în perioada 1 - 5 februarie 2011, la Moldexpo, prevede desfăşurarea a 10 seminare, 6 mese rotunde, Târgului locurilor de muncă, precum şi a mai multor prezentări de produse şi companii. Tradiţional, în cadrul expoziţiei, la 3 februarie, învingătorii concursului „Marca comercială a anului” îşi vor ridica premiile, a anunţat şefa Direcţiei Expoziţii şi Târguri a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, Marina Petrov.

Participanţii şi vizitatorii expoziţiei „Fabricat în Moldova 2011” sunt aşteptaţi la seminare tematice, unde vor fi abordate subiecte referitor la exportul de mărfuri, asigurările sociale, subvenţiile şi asigurările în agricultură, agricultura ecologică etc.
Variată va fi şi tematica meselor rotunde, în cadrul cărora vor fi puse în discuţie problemele cu care se confruntă întreprinzătorii, politica fiscală şi vamală, vor fi făcute referinţe la standarde în reglementările tehnice.
Menţionăm că, la 2 februarie, la masa rotundă „Dezvoltarea cooperării economice dintre Republica Cehia şi Moldova” va lua parte şi o delegaţie de întreprinzători cehi. Manifestarea prevede şi desfăşurarea întrevederilor bilaterale de afaceri.
Toate evenimentele din programul adiţional al expoziţiei „Fabricat în Moldova” vor avea loc la Moldexpo.
Expoziţia „Fabricat în Moldova” este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei, sub patronajul Guvernului, cu scopul de a susţine întreprinzătorii autohtoni şi a promova produsele şi serviciile fabricate în ţara noastră.
Programul detaliat al expoziţiei poate fi găsit pe www.chamber.md.