Nume
Parola
Vizualizări: 1734
Participaţi la 2 cursuri în domeniul construcţiilor, conduse de experţi din Germania
Chisinau, 4 Ianuarie 2011 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită reprezentanţii mediului de afaceri din domeniul construcţiilor să-şi perfecţioneze calificarea profesională, participând la 2 cursuri cu tematica: "Specialişti în reabilitarea şi renovarea anvelopelor clădirilor" şi, respectiv, "Specialişti în reabilitarea şi renovarea instalaţiilor din clădiri". Seminarele vor fi conduse de experţi din Germania.

Primul modul, "Specialişti în reabilitarea şi renovarea anvelopelor clădirilor", se va desfăşura în perioada 24 ianuarie - 1 februarie 2011.

Al doilea modul, "Specialişti în reabilitarea şi renovarea instalaţiilor din clădiri", va avea loc în perioada 14 - 18 februarie 2011.

În cadrul cursurilor vor fi abordate subiecte precum: bazele protecţiei termice; mucegai în casă; izolaţie interioară; reabilitarea energetică a clădirilor; renovarea unei case vechi; montarea ferestrelor. (Ulterior, pentru participanţi va fi transmis un program detaliat).

Fiecare curs se va desfăşura în limba română şi va finaliza cu susţinerea unui examen.

Persoanele ce vor absolvi cu succes ambele module, vor primi un Certificat cu descrierea detaliată a programei parcurse precum şi setul complet de materiale didactice.

Cerinţe faţă de participanţi:

- Formare profesională încheiată;

- Activitate curentă şi experienţă de muncă într-o meserie din domeniul construcţiilor ori în calitate de instalator (proprietar sau angajat la o firmă de specialitate);

Taxa de participare pentru fiecare modul este de 2000 lei şi include: participarea la cursuri, servicii de interpretariat, suporturi didactice pentru curs, prânz.

Data limită de confirmare a participării este 14 ianuarie 2011.

Informaţii suplimentare:

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova,

Departamentul Economie, MD-2004, bd. Ştefan cel Mare, 151, of. 4

Tel.: 22-49-83, e-mail: pascal@chamber.md
Persoană de contact: Ludmila Pascal
www.chamber.md