Nume
Parola
Vizualizări: 2975
Turneu Naţional de Şah pentru copii de până la 14 ani
Chisinau, 3 Ianuarie 2011 — La finele săptămâniii curente (pe 8 şi 9 ianuarie 2011), la Chişinău se va desfăşura un turneu naţional de şah pentru copii de până la 14 ani. Competiţia este organizată de Academia Naţională de Şah din Moldova, în parteneriat cu Primăria Capitalei.

La turneu s-au înscris 86 participanţi din 16 localităţi ale republicii, inclusiv din Transnistria. Pe 5 ianurie 2011, ora 11.00, în Sala Roturndă a Primăriei Chişinău va avea loc o conferinţă de presă consacrată Turneului Naţional de Şah pentru Copii.

Competiţia se va desfăşura în 9 runde (după sistemul elveţian de joc), a câte 15 min. fiecare. Învingătorii vor fi premiaţi, iar participanţilor li se vor oferi cadouri. Câştigătorii vor fi desemnaţi pe următoarele categorii de vârstă: până la 14 ani; până la 12 ani; până la 10 ani şi până la 8 ani. Turneul se va desfăşura în sala de sport a Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, pe adresa: str. A. Doga 24/1, Chişinău.

Academia Naţională de Şah din Moldova a fost constituită la iniţiativa liderilor şahului moldovenesc, în frunte cu Marele Maestru Internaţional, Viorel Iordăchescu.

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău