Nume
Parola
Vizualizări: 1556
Prima promoţie de participanţi la proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova” a finisat studiile
Chisinau, 20 Decembrie 2010 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova (CCI), în parteneriat cu Misiunea în Moldova a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), invită mass-media la ceremonia de înmânare a certificatelor de absolvire primei promoţii de participanţi la proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova”, care va avea loc la 22 decembrie 2010, ora 14:00, în incinta Academiei de Studii Economice (mun. Chişinău, str. Bănulescu-Bodoni, 59) bloc B, et. 1, aula “Eugen Hrişcev”.

La eveniment vor participa: Ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, Ministrul Afacerilor Interne, Victor Catan, Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga, Ambasadorul Misiunii OSCE în Moldova, Philip N. Remler, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Gheorghe Cucu, Rectorul Academiei de Studii Economice, Grigore Belostecinic.

Proiectul “Recalificarea personalului militar din Republica Moldova” a fost lansat la 14 septembrie curent, cu scopul de a oferi asistenţă militarilor care îndeplinesc serviciul prin contract şi ofiţerilor în rezervă pentru ca aceştia să fie reintegraţi mai uşor social şi profesional.
Proiectul a fost semnat de Guvernul RM şi OSCE, în iunie curent, iar CCI şi ASEM au fost selectate pentru a-l implementa.
Prima promoţie este formată din 74 de persoane, iar în total, vor fi instruire 300 de persoane.
www.chamber.md