Nume
Parola
Vizualizări: 3690
Perioada de înscrieri pentru Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2011 se prelungeşte până la 15 decembrie 2010
Chişinău, 30 Noiembrie 2010 — Datorită interesului mare din cele 12 ţări participante, perioada de înscrieri pentru Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2011 se prelungeşte până la 15 decembrie 2010.

Premiul se adreseaza organizatiilor non-profit, administraţiilor publice, membrilor societatii civile, comunităţilor religioase, iniţiativelor private sau reprezentanţilor media din următoarele ţări: Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Proiectele câştigătoare vor fi selecţionate şi verificate de un juriu format din 20 de personalităţi marcante, experţi în zonele de integrare socială, societate civică, politică şi media din regiune. La finalul procesului de selecţie, vor fi desemnate 30 de proiecte câştigătoare, care vor fi anunţate în cadrul ceremoniei de gală din iunie 2011, de la Budapesta.

Valoarea totală a premiilor este de 610.000 Euro.

Suportul financiar oferit câştigătorilor pentru angajamentul constant în procesul de dezvoltare socială este doar unul din beneficiile acestui premiu. În plus, toate cele 100 de proiecte finaliste vor primi recunoaştere regională pentru eforturile depuse prin promovare media asigurată de consultanţi de relaţii publice profesionişti, timp de doi ani după ceremonia de premiere din 2011, acţiune finanţată de Fundaţia ERSTE. De asemenea, toate proiectele finaliste vor fi fi incluse într-un set de proiecte cu cele mai bune practici şi vor fi postate pe website-ul Reţelei de Integrare Socială a Fundaţiei ERSTE: www.socialintegration.org/network.

Mai multe detalii despre Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială şi despre procesul de înscriere sunt disponibile aici: www.integrationaward.org.

Contact:
Fundaţia ERSTE, Departamentul Comunicare:
Andreea Gurau – Tel. +43 50100 619614, E-mail: andreea.gurau@erstestiftung.org

Tudor Stefan, Coordonator PR in Moldova, tustefan@gmail.com, mob. 069143488


Fundaţia ERSTE
Fundaţia ERSTE îşi desfăşoară activitatea în regiunea Europei Centrale şi de Sud-Est unde, împreună cu partenerii săi, implementează numeroase proiecte pentru binele public. Fundaţia ERSTE este succesorul legal al primei Bănci de Economii Austriece, “Erste oesterreichische Spar-Casse”, cu o tradiţie de peste 190 de ani, şi este acţionarul majoritar al Grupului Erste. Cele două misiuni ale sale provin din această veche tradiţie: Fundaţia ERSTE asigură viitorul Grupului Erste ca şi companie independentă, şi reinvesteşte profitul în activităţi pentru binele public.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi: www.erstestiftung.org