Nume
Parola
Vizualizări: 2713
Marian Lupu: Am venit cu gânduri bune la votare. Este o zi importantă pentru ţară!
28 Noiembrie 2010 — Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, şi-a exercitat dreptul de vot, în cadrul alegerilor parlamentare anticipate, la secţia de votare nr.114, amplasată în incinta Policlinii nr.1 din Chişinău.

Marian Lupu a declarat că a venit la vot cu gânduri bune şi cu multă speranţă . ”Am multă nădejde că de această dată rezultatele alegerilor vor permite să depăşim criza politică, care persistă de aproape doi ani şi să avem o structură parlamentară care ne va da posibilitatea să alegem Preşedintele, Guvernul şi să putem lucra ”, a declarat liderul Partidului Democrat, Marian Lupu. 

Liderul Partidului Democrat a subliniat că, ”pentru a depăşi riscul revenirii la alegeri parlamentare în toamna anului viitor, ambiţiile personale şi de partid trebuie să fie puse pe planul doi”, iar ”PDM lasă uşa deschisă pentru dialog cu toate partidele care vor accede în viitorul Legislativ. Dialogul este necesar, dar acesta trebubuie să fie bazat pe principii ce rezidă din interesul naţional”, a menţionat Marian Lupu.

Serviciul de presă al PDM