Nume
Parola
Vizualizări: 3667
Site-ul de ştiri www.stireazilei.md a fost blocat astăzi, în mod intenţionat
Chisinau, 22 Noiembrie 2010 — Site-ul de ştiri stireazilei.md a fost blocat astăzi, în mod intenţionat, de către hackeri care trimit mii de accesări de la diferite IP-uri într-un timp record. Acest lucru a provocat „overloaded-server” (supraîncărcare), iar pentru a nu pierde informaţiile şi pentru a-l proteja de atacuri, site-ul a fost scos, temporar, din reţea.

Miile de accesări pe secundă demonstrează că acest lucru este efectuat automat, de programe speciale de atacuri cibernetice.

Aceste acţiuni au loc odată cu publicarea pe site-ul nostru a unei fotografii, expediată de un vizitator, care-l prezintă pe liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, cum îşi face singur poză, în baie.

Informaţia amplasată la categoria „Ooops” a înregistrat un număr record de accesări reale, care însă nu pot provoca o blocare a serverului.

Solictăm celor implicaţi în această diversiune să înceteze atacurile asupra paginii noastre de internet, care informează cetăţenii noştri corect, echidistant şi rapid.

Cerem organelor competente să investigheze acest caz şi să oprească fărădelegile îndreptate asupra site-ului www.stireazilei.md.

Directorul ŞtireaZilei.md,
Olesea Bolboceanu