Nume
Parola
Vizualizări: 1705
Întrevederi de afaceri cu organizaţia KOTRA Bucureşti, reprezentant al companiilor din Coreea de Sud
Chişinău, 22 Octombrie 2010 — Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită agenţii economici autohtoni să participe la o întrunire de afaceri cu reprezentanţii organizaţiei KOTRA Bucureşti, ce reprezentă interesele de business ale firmelor din Coreea de Sud care sunt interesate de piaţa moldovenească (lista companiilor coreene o găsiţi pe www.chamber.md).

Întrunirea este organizată cu scopul de a stimula relaţiile de parteneriat dintre businessmenii din Moldova şi Coreea de Sud.

În timpul manifestării vor fi organizate întrevederi individuale de afaceri cu reprezentanţii KOTRA Bucureşti, în conformitate cu interesele companiei, şi un CATALOGUE SHOW. CATALOGUE SHOW-ul conţine prezentarea materialelor promoţionale şi mostrelor de produse sud-coreene.

Evenimentul va avea loc la 3 noiembrie 2010 (miercuri), la Chişinău, în incinta Nobil Luxury Boutique Hotel, str. Mihai Eminescu, 49/1, în intervalul dintre orele 9.00 - 17.00.

! Întrevederile se vor desfăşura strict conform graficului stabilit în prealabil, în baza cererilor parvenite de la companiile autohtone, de aceea, întreprinzătorii sunt rugaţi să se înregistreze din timp, apelând la Departamentul Economie al CCI a Moldovei, tel: (22) 22 - 49 - 83 sau e-mail: pascal@chamber.md.

Participarea este gratuită. Unica condiţie faţă de agenţii economici autohtoni este interesul pentru mărfurile coreene.

Întrunirea de afaceri este organizată de CCI a Moldovei, la iniţiativa organizaţiei KOTRA Bucureşti.

KOTRA (Korea Trade Promotion Corporation) este o organizaţie necomercială, guvernamentală a Coreei, fondată la 21 iunie 1962, care desfăşoară vizite de afaceri pentru furnizori şi exportatori, participări la expoziţii şi târguri, cu scopul de a stimula comerţul şi investiţiile în Coreea. În prezent, ea are 103 reprezentanţe în 74 ţări, ce realizează cercetări ale pieţei internaţionale, căută parteneri de afaceri. Din 1995 şi-a lărgit domeniul de activitate prin oferirea asistenţei pentru investiţii transfrontaliere şi proiecte de cooperare tehnologică şi industrială. KOTRA a fost redenumită în Agenţia Coreeană pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor (Korea Trade-Investment Promotion Agency).

Coreea de Sud este unul dintre lideri în domeniul electronicii, în special, fabricarea semiconductorilor. În această ţară se dezvoltă dinamic industria constructoare de maşini, industria automobilelor, industria uşoară. Mărfurile de o calitate înaltă, produse în Coreea, sunt competitive, fiind foarte solicitate pe piaţa internaţională.
www.chamber.md