Nume
Parola
Vizualizări: 1616
Expoziţia internaţională de ambalaje, Chicago, SUA
Chişinău, 22 Septembrie 2010 — Camera de Comerţ şi Industrie vă invită să vizitaţi expoziţia „Pack Expo International 2010" - cel mai important eveniment al anului în domeniul ambalajelor şi procesării, care se va desfăşura în perioada 31 octombrie - 3 noiembrie 2010. în or. Chicago, SUA.

Anual, în cadrul acestei expoziţii iau parte companiile-lider din domeniu de pe toate continentele. În acest an şi-au confirmat participarea peste 1600 de companii din 110 ţări ale lumii. Tematica expoziţiei este axată pe soluţiile sistemice în domeniul ambalajului.
Compartimentele expoziţiei:
Zona Procesare
Zona Brand-urilor
Pavilionul Cofetărie
Pavilionul DistriPak
Centrul Resurselor Siguranţei Alimentelor
Pavilionul Ambalajelor reutilizabile

Programul adiţional al expoziţiei prevede desfăşurarea Conferinţeide Excelenţă în Producere, care va aborda aspecte detaliate privind siguranţa produselor alimentare, durabilitatea sau fiabilitatea operaţională. Profesioniştii vă vor iniţia cu cele mai noi tehnologii în cadrul Centrului de Instruire în domeniul Ambalajelor.

Vizitatorii expoziţiei se vor familiariza cu tendinţe, tehnologii şi soluţii integrate, pentru a optimiza operaţiunile de producere.

Informaţii suplimentare:

Direcţia Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova,

tel/fax: 23-84-10, 21-07-25

e-mail: expo@chamber.md
www.chamber.md