Nume
Parola
Vizualizări: 4225
Lansarea noului site destinat colectării şi recuperării datoriilor
20 Septembrie 2010 — La 20 septembrie 2010 Compania de Recuperare a Datoriilor “INCASO” SRL lansează noului site destinat colectării şi recuperării datoriilor www.incaso.md sau www.incasso.md. Prin intermediul noul site, INCASO are menirea să promoveze informaţia despre activitatea de colectare / recuperare a datoriilor şi să ajute creditorii şi debitori, oferind creditorilor soluții profesionale de recuperare a datoriilor şi reducere a conturilor de creanțe, iar debitorilor – soluții pentru a face față datoriilor.

INCASO prin intermediul site-ului www.incaso.md oferă clienților companiei, cît și persoanelor înregistrate pe site, accesul la lista neagră a debitorilor: persoane fizice şi juridice. Astfel, oricine poate verifica dacă potenţialul său client sau partener de afaceri este sau nu inclus in această listă neagră. Iar debitorii sunt invitaţi să achite datoriile pentru a fi excluşi din această listă.

Clienţii INCASO, în bază de contracte, pot avea accesa la date detailate despre debitor şi istoricul datoriei acestuia, cu excepţia informaţiei cine este creditorul acestui debitor. Pentru dezvoltarea bazei de date a debitorilor rău-platnici INCASO invită companii spre colaborare.

INCASO prin intermediul site-ului www.incaso.md oferă fiecărui client al său acces la istoricul procedurii de recuperare a datoriilor ce priveşte propriul portofoliu.

De asemenea, Clienţii INCASO, prin intermediul site-ului www.incaso.md, pot vizualiza rapoartele istoriei procesului de colectare a datoriilor monitorizînd în asemenea mod activitatea INCASO. O asemenea raportare este deosebit de apreciată în particular în cazul datoriilor în masă a prestatorilor de servicii populaţiei.

Compania INCASO, este o companie privată, cu capital european, specializată în colectarea şi recuperarea datoriilor. Profesionalismul INCASO are la bază experiența de 15 ani a companiei Julianus (Julianus Inkasso) - compania cu capital estonian, lider european în colectarea și recuperarea datoriilor. INCASO oferă servicii de colectare a datoriilor şi are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor a persoanelor fizice și juridice din Moldova.