Nume
Parola
Vizualizări: 1304
Vizitaţi Târgul Internaţional Universal de la Izmir, Turcia
Chişinău, 18 August 2010 — Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova invită întreprinzătorii să participe cu o vizită de afaceri la ediţia a 79-a a Târgului Internaţional Universal din Izmir, Turcia, care se va desfăşura în perioada 27 august – 5 septembrie 2010.
Târgul Internaţional Universal de la Izmir este unul din cele mai vizitate târguri comerciale de tip general din lume şi oferă o mare posibilitate de acces pe piaţa Turciei, ţărilor balcanice şi Asiei Centrale.
Aici vor fi prezentate noi tehnologii, mărfuri şi servicii din domeniile: agricultură, construcţii, telecomunicaţii, industria alimentară; industria constructoare de maşini, industria uşoară, turism. Participanţii vor expune utilaje agricole, automobile, produse chimice, mobilă, aparate de uz casnic, piese de decor, electronică, computere etc.
La ediţia precedentă a evenimentului au participat circa 1200 de companii din 56 de ţări ale lumii, pe un spaţiu expoziţional de peste 65 mii m.p.
Menţionăm că organizatorii Târgului vor suporta o parte din cheltuielile ce ţin de deplasarea delegaţiei din Republica Moldova la Târgul Internaţional Universal de la Izmir.
Întreprinzătorii interesaţi pot afla informaţii suplimentare la Direcţia Târguri şi Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, telefon/fax: 21 14 42, 21 07 25, 23 84 10, е-mail: expo@chamber.md.
www.chamber.md