Nume
Parola
Vizualizări: 1576
Nu rataţi expoziţia „Caleidoscopul verii 2010” de la Edineţ
Edinet, 17 August 2010 — La sfârşitul săptămânii curente, circa 30 de întreprinzători din diferite regiuni ale ţării se vor întruni la Edineţ pentru a participa la cea de a VII-a ediţie a expoziţiei universale „Caleidoscopul verii”, organizată de filiala Edineţ a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, în perioada 21-22 august 2010.

Potrivit directorului filialei Edineţ a CCI, Ina Stanciu, la tradiţionalul târg estival vor expune agenţi economici din Briceni, Cimişlia, Comrat, Donduşeni, Edineţ, Glodeni, Ocniţa, Râşcani, Soroca, precum şi din municipiile Chişinău şi Bălţi. Participanţii la expoziţie vor avea posibilitatea să lanseze şi să promoveze noi mărfuri şi servicii, să cerceteze piaţa şi să comunice direct cu consumatorii. „Programul de afaceri al târgului va fi interesant şi divers atât pentru companii, cât şi pentru vizitatori. În acest sens, preconizăm să desfăşurăm o masă rotundă referitor la dezvoltarea competitivităţii interzonale a întreprinderilor. De asemenea, va avea loc o bursă informaţională pentru tineri, unde companiile vor prezenta ofertele de muncă, iar tinerii vor fi familiarizaţi cu cerinţele angajatorilor şi cu meseriile ce pot fi însuşite la şcolile profesionale din nordul ţării”, a precizat sursa citată.

Expoziţia „Caleidoscopul verii” se desfăşoară cu scopul de a susţine întreprinderile autohtone şi de a spori competitivitatea acestora. La eveniment sunt invitaţi toţi doritorii.

Businessmenii ce doresc să participe la expoziţie se pot adresa la filiala Edineţ a CCI a Moldovei: tel: 0246 234 64, www.chamber.md