Nume
Parola
Vizualizări: 1422
Directorului Filialei Tighina a Camerei de Comerţ şi Industrie i s-a conferit „Meritul Civic”
Chişinău, 23 Iunie 2010 — Cu ocazia marcării celei de a 60-a aniversări şi a 10 ani de activitate în calitate de director al Filialei Tighina a Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei, la 18 iunie 2010, preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a semnat decretul privind conferirea medaliei „Meritul Civic" lui Visarion Bilic, director al Filialei Tighina a CCI.

În decret este menţionat că distincţia a fost conferită pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în organele administraţiei publice, merite în promovarea producătorilor autohtoni şi contribuţie la dezvoltarea relaţiilor comercial-economice externe.

Mult stimate domnule Visarion Bilic,

Cu acest frumos prilej, conducerea şi colectivul CCI are deosebita onoare să Vă adreseze cele mai sincere cuvinte de felicitare.

Copilărind pe malul Prutului, în regiunile istorice ale Cernăuţilor, în prezent, calea vieţii Vă ghidează paşii în preajma râului Nistru. Fiind primar de Căuşeni şi prefect de Tighina, V-aţi remarcat ca un bun gospodar, capabil să cunoască şi să rezolve multiplele probleme ale cetăţenilor din acest teritoriu.

Deja de un deceniu, abilităţile Dvs manageriale şi calităţile personale deosebite sunt înalt apreciate de către colegii Filialei Tighina a Camerei de Comerţ şi Industrie, precum şi de mediul de afaceri.

CCI Vă mulţumeşte pentru contribuţia la dezvoltarea sistemului cameral, pentru experienţa vastă, precum şi pentru grijă faţă de întreprinzătorii din regiune, dorindu-Vă noi realizări, sănătate, bucurii de la cei dragi, înţelegere şi susţinere de la colegi în tot şi în toate.
La mulţi ani!
www.chamber.md