Nume
Parola
Vizualizări: 2857
Gratis.md - da! gratis putem elabora un site, logo sau print design pentru tine!
Chisinau, 14 Iunie 2010 — Concursul Gratis.md este în plină desfăşurare! Această competiţie oferă companiilor şi persoanelor obişnuite şansa să obţină gratis elaborarea profesională a unui site, a unui logo, sau a unui design grafic pentru faptul că ei activează şi au nevoie de instrumente de comunicare cu clienţii mai eficiente.

Concursul a început din data de 31 mai 2010 la adresa www.gratis.md fiind separat în 3 categorii la care participanţii vor obţine servicii profesionale de calitate:

1.Website Design – crearea conceptului şi realizarea paginii web;
2.Logo Design – crearea logo-ului companie sau a produsului;
3.Print design – conceptul şi realizarea designului de poster, flayer, business card.

Concursul este destinat companiilor care au nevoie de:
•canale noi de comunicare cu clienţii – Website design;
•o identitate vizuală evidentă – Logo design;
•realizarea unei campanii de promovare a produsului – Print design.

Aceste instrumente de comunicare vor permite crearea unui impact distinct asupra audienţei companiei (clienţi, parteneri, furnizori) deoarece:
•un site permite furnizarea operativă şi calitativă a informaţiei;
•un logo va crea o imagine deosebită faţă de concurenţi;
•designul profesional al materialelor tipografice va contribui esenţial la ridicarea eficienţei campaniilor publicitare.

Gratis.md este un proiect RT Design Studio ( www.rt.md ), lansat pentru că compania doreşte să aducă un plus de valoare Internetului în Republica Moldova, doreşte să realizeze ceva frumos şi efectiv, pentru că caută parteneri de încredere cărora să le ofere servicii de calitate!

Concursul se va desfăşura în 2 etape:

1.Aplicarea participanţilor la concurs – până la data de 1 august 2010;
2.Desemnarea câştigătorilor – 5 august 2010;

Pentru a participa la concurs este necesară completarea formularului online disponibil pe site-ul concursului www.gratis.md Formularul conţine detaliile cu privire la identitatea companiei, punctele forte şi avantajele deţinute pe piaţă, perioada de activate, serviciile adiţionale necesare, datele de contact.

Beneficiu de participare la competiţie vor avea chiar şi cei care nu vor fi selectaţi ca învingători fiindcă Agenţia de branding şi publicitate „RT Design Studio”, organizatorul concursului, se
angajează să efectueze evaluarea individuală a proiectelor participanţilor cu privire la termenii şi costurile de realizarea în afara competiţiei, astfel ca fiecare companie să cunoască ce investiţii sunt necesare pentru a avea o promovare mai eficientă.

Detaliile suplimentare pot fi aflate pe site-ul concursului www.gratis.md sau la reprezentanţii companiei: RT Design Studio:

Adrian Bularga – adrian@rt.md , Geo Lupaşcu – geo@rt.md, tel. 664904, 078337446 sau prin formularul de contact disponibili pe site-ul proiectului http://www.gratis.md/contact