Nume
Parola
Vizualizări: 1303
Cum optimizăm operaţiunile de export-import
Chişinău, 1 Iunie 2010 — Centrul de Formare Continuă al Camerei de Comerţ şi Industrie a Moldovei invită agenţii economici să participe la trening-ul: „Operaţiuni de export-import”, care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2010, între orele 9.00 -13.00.

Training-ul este destinat managerilor pe vânzări şi logistică, brokerilor vamali şi juriştilor din cadrul companiilor, activitatea cărora prevede operaţiuni de export-import.
Potrivit Victoriei Cotici, şefă a Centrului de Formare Continuă al CCI a Moldovei, operaţiunile de export-import au un rol deosebit în comerţul internaţional şi, respectiv, este necesară o analiză minuţioasă a proceselor de realizare a acestor operaţiuni. „Majoritatea întreprinderilor moldoveneşti sunt încadrate în activitatea economică externă. Camera de Comerţ şi Industrie organizează acest training specializat cu scopul de a oferi suport business-ului autohton şi a stimula efectuarea operaţiunilor de import-export”.
Sursa citată a precizat că training-ul are caracter exclusiv practic, iar participarea la acesta le va permite specialiştilor să aplice noile cunoştinţe nemijlocit la întreprinderile în care activează.

Pentru informaţii suplimentare şi înscriere apelaţi la:
tel. 23-52-94 sau 23-32-86.
e-mail: training@chamber.md
www.chamber.md