Nume
Parola
Vizualizări: 3793
Gimnaziul din Corjăuți va fi renovat cu susținerea PDM
24 Mai 2010 — Gimnaziul din Corjăuți, Briceni, va fireparat în cel mult cinci ani, a declarat Președintele Partidului Democrat din Moldova Marian Lupu, care le-a promissătenilor că-i va ajuta să găsească investiții pentru renovarea instituției.

În cadrul vizitei înlocalitate, președintele PDM a spus că din bugetul de stat este imposibilăalocarea celor 40 de milioane de lei necesari pentru repararea școlii.Totodată, el a promis că va insista pentru alocarea unei sume cât mai mari dinbuget și va contribui la găsirea unui investitor străin. De menționat că laaceastă oră, gimnaziul din Corjăuți, Briceni, este într-o stare deplorabilă.Ușile și ferestrele instituției sunt vechi și trebuie schimbate urgent. Deasemenea, mobilierul este uzat moral și fizic.

La aceiași întâlnireoamenii l-au rugat pe Marian Lupu să-i ajute să renoveze și grădinița din sat. Președintele a recunoscut importanța grădiniței pentru comunitate și a declaratcă grădința va fi neapărat reparată, imediat cum vor fi identificare fondurilenecesare.