Nume
Parola
Vizualizări: 3597
Marian Lupu: Este o mîndrie pentru R. Moldova că soldații ei au defilat pe Piața Roșie
Chișinău, 10 Mai 2010 — Partidul Democrat din Moldova mulțumește tuturor celor care în ziua de 9 mai au fost alături de veteranii noștri ori aceștia merită tot respectul, atenția și susținerea noastră.
“În acest an Ziua Victoriei a căpătat o amploare deosebită și este o mîndrie pentru R.Moldova că soldații ei au defilat pe Piața Roșie, alături de militari din Europa, CSI și SUA. Astfel ne-am arătat recunoștința față de buneii și părinții noștri, care în urmă cu 65 de ani ne-au cîștigat pacea, prin distrugerea mașinăriei fasciste" - a declarat Marian Lupu, președintele partidului Democrat. “Vom depune toate eforturile pentru ca susținerea veteranilor să nu fie doar o acţiune temporară, dedicată unei anumite sărbători, ci să devină o normă a societăţii noastre” – a adăugat el.

Pe parcursul săptămînii trecute Partidul Democrat din Moldova a felicitat veteranii celui de-al doilea război mondial cu Ziua Victorie. Au avut loc un șir de întrevederi în localități precum, Comrat, Cahul, Bălți, și Chișinău în cadrul cărora președintele democrat - Marian Lupu și-a exprimat recunoștința pentru aportul adus de veteranii noștri la Victoria asupra fascismului.