Nume
Parola
Vizualizări: 4289
Seminar cu genericul: "Practicarea Apiculturii - în ajutorul dezvoltării rurale"
Bălţi, 28 Aprilie 2010 — AO ”Pro Cooperare Regională”, organizeaza seminarul de instruire “Practicarea Apiculturii – in ajutorul dezvoltarii rurale”, în data de 30.04.2010. Acest curs este destinat producătorilor şi amatorilor, care practică apicultura sau doresc să-şi deschidă o afacere în acest domeniu, pentru familiarizarea acestora cu înfiinţarea şi organizarea activităţilor în stupină din r-l Făleşti.
Seminarul include: suportul informaţional şi pauza de cafea. Formator la acest seminar va fi şef. Laborator Apicultura, cerc. şt. superior al Institutului de Zoologie al Academiei de Stiinte a Moldovei, vice preş. al Asociaţiei Naţionale a Apicultorilor din R. Moldova, Valentina Cebotari.
În rezultatul instruirii beneficiarii vor dispune de cunoştinţe aprofundate în apicultura, noţiuni, principii, tehnologii în Republica Moldova.
Durata seminarului va fi de la ora 9.30 – 15.00 în sala de şedinţe al Primariei or. Faleşti la et. 2. Pe parcursul instruirii vor fi utilizate metode interactive, adecvate instruirii adulţilor, discuţii, consultaţii individuale.
Seminarul este gratuit, doritorii să participe la acest seminar sunt rugaţi să se inregistreze la nr. de tel. 231/92544; 231/92546 sau 259/22951 la partenerul nostru AO”Cutezătorul”.
Finanţatorul acestui seminar este HEKS, Moldova.