Nume
Parola
Vizualizări: 2663
Saptamana Civica “Prinde gustul participării!”
Telenesti, 26 Aprilie 2010 — Pe 23 aprilie in intreaga lume se sarbatoreste Ziua Internationala a Cartii si Ziua Internationala a Drepturilor de Autor.

Vineri, 23 aprilie 2010, în oraşul Teleneşti a avut loc o acţiune cultural-educativă organizată Centrul Multifuncţional de Educaţie, Informaţie si Cultură Teleneşti în parteneriat cu Primaria orasului Teleneşti, Bilioteca Publică Raională „Vasile Alecsandri”, Liceul Teoretic, “Parteneriat pentru Egalitate” or. Teleneşti, asociaţia obştească “Caroma Nord”, s.Pîrliţa, r. Făleşti, AO Pro Cooperare Regională, Institutul pentru Dezvoltare Comunitară mun. Bălţi.

În acest cadru în zona centrală, între Primărie şi şi sediul Bibliotecii raionale”Vasile Alecsandri”, voluntari din Centrul Multifuncţional de Educaţie, Informaţie si Cultură au împărţit materiale informative despre frumuseţile lecturii la toate generaţiile,Ea, CARTEA, fiind un prieten nedespărţit pentru fiecare din noi în fascinanta lume a cunoaşterii.

Au fost mobilizaţi peste 50 de elevi de vîrste diferite din Liceul local, ei însişi exemple de pasionaţi cititori.
Persoanele întîlnite au fost îndrumate spre bibliotecă, unde li s-au prezentat noi volume intrate în fondurile sale, inclusiv o donaţie de carte, oferită de copii şi tineri din SUA, pentru colegii lor din Moldova spre ai ajuta în studiile limbii engleze.