Nume
Parola
Vizualizări: 3342
Fă un bătrîn fericit de Paşti!
Balti, 18 Martie 2010 — În perioada de 18 martie -12 aprilie Asociaţia Obştească Pro Cooperare Regională - Centrul Regional pentru Dezvoltarea Iniţiativelor Sociale lansează Campania ,,Fă un bătrîn fericit de Paşti!”
În perioada sărbătorilor Pascale dorim să aducem un strop de speranţă şi bucurie în inimile la 500 de bătrîni, singuri, ţintuiţi la pat şi foarte săraci, care sunt îngrijiţi anual la domiciliu în cadrul proiectului ,, Home Care”. Batranii au pensii mizere, care nu acoperă nici măcar cheltuielile necesare pentru nevoile cele mai stringente. Nu ei au ales să fie săraci şi nici să trăiasca din bunăvointa altora, iar multi dintre ei nu îsi pot permite nici hrana zilnică, suferind de subnutriţie şi boli cronice. Nu este simplu să conştientizezi că în zilele noastre cineva suferă de foame în localitătile rurale. O mînă întinsă pentru aceste persoane poţi oferi şi tu.

Astfel ne adresăm cu rugămintea către donatori individuali şi firmele interesate de a oferi orice fel de donaţie (medicamente, produse alimentare, donaţii băneşti, etc.) pentru batranii asistaţi în cadrul Proiectului de îngrijiri socio-medicale la domiciliu ,, Home Care”. La finele campaniei, vom face publică suma de bani colectaţi şi modul în care au fost utilizaţi.

Dacă îţi doreşti să faci o schimbare în bine, fă o donaţie acum. Ofera un cadou de Paşti şi mîngîie o inima de batrîn!

Daca doreşti sa participi pentru ai ajuta pe aceşti bătrîni, ne poti contacta la:
Adresa: str. Mircea cel Batran 81, of 12,13; municipiul Bălţi
tel:(231) 92546; 92544
email: pro_co_re@yahoo.co.uk
www.procore.md
Cei care doresc sa doneze pentru acest proiect o pot face în contul direct al Asociaţiei:

AO Pro Cooperare Regională
Cod/d 2251175769
Cod/b ECBMMD2X757
Cod/f 33139524