Nume
Parola
Vizualizări: 6440
Martisoare confectionate pentru o licitatie de binefacere
Chisinau, 23 Februarie 2010 — Fundatia Filantropica Medico-Sociala "Angelus Moldova" s-a reunit cu voluntarii si membrii sai pentru a confectiona martisoare - martisoare cu suflet. Zeci de felicitari si martisoare facute hand made sunt acum predestinate publicului larg.

Pentru a colecta ceva fonduri, Angelus Moldova organizeaza o mica licitatie on line, pe adresa grupului (pe site-ul de socializare Facebook) http://www.facebook.com/group.php?gid=123727931677. Modalitatea de licitatie este foarte simpla, in dreptul fiecarui martisor poate fi afisata suma donatiei, oricine poate dona sau scrie un comentariu in sprijinul acestei mici campanii.

Licitatia online va avea loc pina joi, 25 februarie, dupa care cistigatorii licitatiei vor putea sa ia legatura cu membrii fundatiei pentru a primi martisoarele indragite. Martisoarele si felicitarile care nu se vor vinde in timpul licitatiei, vor putea fi cumparate in timpul Iarmarocului Martisoarelor, la centrul comercial Shopping MallDova in perioada 27-28 februarie 2010.

Speram ca aceste martisoare sa fie indragite, si sa aduca doar noroc si fericire celor care le vor alege. Fiecare martisor este o speranta si un sprijin pe care il aducem persoanelor pentru care activam. - Victoria Condrat, fundraiser la “Angelus Moldova”.

Fundatia Filantropica Medico-Sociala „Angelus Moldova” este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit si a fost creata in iulie 2000, avind ca scop crearea unui nou sistem de asistenta medico-sociala, destinat bolnavilor incurabili de cancer in stadii avansate si terminale, cit si familiilor acestora. Pe parcursul anului 2009, Hospice „Angelus” a oferit ingrijiri paliative profesioniste in mod gratuit pentru 371 de pacienti adulti, si 35 copii si familiilor lor. Numarul concomitent de pacienti aflati in ingrijire s-a majorat fata de anul 2008, cind erau 60 de pacienti lunar, catre sfirsitul anului 2009 ajungind la 200 pacienti deserviti lunar.

Ala Papana
Voluntar Angelus