Nume
Parola
Vizualizări: 2242
Pas cu pas spre o comunitate condusa de tineri
19 Ianuarie 2010 — Asociatia Obsteasca Caroma Nord anunta lansarea proiectului „Pas cu pas spre o comunitate condusa de tineri”, ce va avea loc miercuri, 20 ianuarie 2010,  orele 11.00-13.00 Centrul de Business, str. Mircea cel Batrin, 81, mun. Balti.

Scopul proiectului este cresterea activismului civic si crearea de parteneriate prin promovarea si incurajarea transferului de cunoştinte si de experienta între tineri, ONG-uri si administratia publica din raionale Telenesti, Singerei, Glodeni, Riscani si Balti.

Obiectivul principal al proiectului il constituie imbunatatirea cunoştintelor tinerilor cu privire la drepturile şi responsabilităţile lor civice prin formare de formatori a 20 de tineri în educaţie civică, dezvoltarea cooperarii regionale si crearea de parteneriate intre Autoritatile Publice Locale si ONG-urilor ca actori cheie în societate, cresterea implicării a 180 tineri in dezvoltarea comunităţii prin crearea noilor grupuri de initiativa si organizarea Cafenelelor Publice in aceste localitati.

Parteneri: Consiluil Raional Singerei, Consiluil Raional Riscani, Primaria orasului Telenesti, Primaria orasului Glodeni, Asociatia obsteasca Pro Cooperare Regionala si Asociatia obsteasca Ozon din mun Balti, Asociatia obsteasca Pareteneriat pentru Egalitate din or. Telenesti, Asociatia obsteasca Pentru o Comunitate Prospera din or. Glodeni, reprezentanti ai Autoritarilor Publice Locale responsabile in domeniul educatiei,  agentiile de presa din regiune.

Finantator: Ambasada Statelor Unite ale Americii in Chisinau in cadrul Programului de Granturi Mici pentru Susţinerea Iniţiativelor Democratice.

Detalii privind proiectul puteţi obţine de la preşedintele Asociaţiei Caroma Nord, Rodica Frecautanu, director de proiect:

Tel: 25962324
GSM: 069124353

E-mail: caroma_pirlita2002@yahoo.com
http://parteneri.dezvoltaredurabila.eu/caromanord/