Nume
Parola
Vizualizări: 5119
Site Apropo- online
12 Ianuarie 2010 — Tabloidul „apropo”, acum şi online

Tabloidul „apropo” începe anul 2010 cu lansarea site-ului apropomagazin.md.

Conţinutul online va fi administrat de redacţia tabloidului şi va fi actualizat zilnic cu cele mai noi şi exclusive ştiri din toate domeniile.

„apropo” îşi propune să reaprindă interesul pentru oamenii care şi-au pus amprenta pe viaţa şi pe cursul societăţii noastre: actori, interpreţi de muzică îndrăgiţi, oameni de ştiinţă, artişti din diverse domenii, sportivi, oameni de afaceri, politicieni, persoane publice, oameni al căror nume spune ceva. În plus, utilizatorii vor găsi acum şi o secţiune TV în care vor descoperi interviuri în exclusivitate cu vedete autohtone şi internaţionale, videoclip-uri sau melodii lansate în premieră. Mai mult, utilizatorii vor putea urmări cele mai importante ştiri şi articole şi pe reţeaua de socializare Facebook şi Twitter.

„Site-ul este menit să crească notorietatea brandului „apropo” şi să atragă mai mulţi cititori pentru ediţia tipărită. Varianta tipărită a „apropo” va fi diferită de conţinutul online, iar această diferenţă face ca cele două produse să fie complementare şi nicidecum concurente. Îmi doresc ca varianta online a „apropo” să ne aducă mai aproape de public, să devină în cel mai scurt timp un instrument de dialog cu cititorii şi, în acelaşi timp, un argument convingător pentru cei care nu ne cunosc încă”, spune Alina Guţu, redactorul-şef al tabloidului.

Monetarea www.apropomagazin.md se fa efectua prin vânzarea de bannere, iar promovarea va fi însoţită de o campanie desfăşurată în online, print şi radio.

Taloidul „apropo” este parte a Jurnal Trust Media, care mai editează publicaţiile Jurnal de Chişinău, ECOnomist, posturile Jurnal TV şi Jurnal FM, portalul de ştiri jurnal.md.