Nume
Parola
Vizualizări: 2482
Campania socială „Aprinde speranţa în ochii copiilor” a fost în Piaţa Marii Adunări Naţionale
Chisinau, 6 Ianuarie 2010 — Campania socială “Aprinde speranţa în ochii copiilor”, organizată de Image Partner în parteneriat cu IPNA“Teleradio-Moldova” şi care se desfăşoară sub egida Ministerului Culturii a Republicii Moldova, a fost prezentă în seara de revelion în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinau, unde a susţinut un concert pentru copii cu sindromul down. Publicul a primit în aplauze voluntarii proiectului, care la rândul lor i-au rasplătit cu cele mai frumoase piese din repertoriul lor şi au indemnat auditoriul sa se alature campaniei si sa-i ajute pe cei mai trişti ca ei. Fanii vedetelor şi de data aceasta au avut posibilitatea să primeaca autografe şi să faca poze la banerul campaniei.

Doamna Ala Covalciuc, membra a asociaţiei ARIS Down si mama Inei Covalciuc, care suferă de sindromul down a adresat un mesaj de felicitare celor prezenţi în PMAN şi a mulţumit interpreţilor pentru faptul ca se implica în aceasta campanie si nu sunt indiferenti faţă de copiii cu sindromul down.
În cadrul concertului susţinut de voluntarii campaniei dl Petru Chiţanu, director Image Partner a mulţumit Ministerului Culturii si Guvernului Republicii Moldova care au gazduit acestă acţiune, precum si companiei Glorinal care a facut o donaţie generoasă în ajunul revelionului către Asociatia Arsi-Down, reţelei de magazine Linella, care s-a alăturat campaniei. Deasemenea dl Petru Chiţanu a adus multumiri pentru aqua unIQa care va asigura cu apa centrul de zi MIRACOL pe parcusrsul anului 2010, astfel copii vor consuma apa iodata ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor.

Va reamintim că actiunea este implementată la nivel naţional şi constă în distribuirea contra cost (10 lei/calendar) a materialelor promoţionale cu: Ian Raiburg; Tatiana Spînu; Natalia Boboc; Guţă şi Mariana Mihăilă, câte 5 mii calendare fiecare (în total 25 mii calendare format A3, 4+0) şi sunt distribuite de către promouterii campaniei şi în oficiile Poşta Moldovei din toată ţara.

Campania este sustinuta de aqua unIQa si implementată la nivel naţional.
Parteneri ai proiectului: Centrul Medical MAGNIFIC
Partener juridic: Compania de consultanta in afaceri Consult Group
Transportator oficial: FreeRent

Pentru informaţii suplimentare nu ezitati să ne contactaţi la tel.: 079774446 sau 432695
E-mail: help.arisdown@gmail.com.