Nume
Parola
Vizualizări: 2402
Voluntarii campaniei sociala „Aprinde speranta în ochii copiilor” au sustinut un concert în Piaţa Marii Adunări Nationale pentru copii cu sindromul down
Chisinau, 28 Decembrie 2009 — Campania sociala “Aprinde speranţa in ochii copiilor”, organizata de Image Partner in parteneriat cu IPNA“Teleradio-Moldova” a fost prezenta simbata, 26 decembrie 2009, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau unde a sustinut un concert pentru copii cu sindromul down in cadrul caruia au evoluat Mariana Mihaila, Natalia Boboc, Tatiana Spinu si Guta. Voluntarii proiectului au bucurat publicul cu cele mai frumoase piese din repertoriul lor si au indemnat auditoriul sa sustina campania cumparind cate un calendar. Fanii vedetelor au avut posibilitatea sa primeaca autografe si sa faca poze la banerul campaniei.

In cadrul concertului a luat cuvintul d-a Svetlana Jucova, reprezentanta al ARIS Down, care a multumit interpretilor pentru gestul frumos si s-a adresat catre toate persoanele fizice si catre agentii economici de buna credinta ca sa sustina Centrul de Zi „Miracol” al asociatia ARIS Down, care risca sa se inchida din lipsa de fonduri. La moment Centrul de Zi  „Miracol” functioneaza numai o zi din saptamina si este fregventat permanent de 15 copii si periodic de inca 17 copii. Centrul functioneaza de 9 ani si se ocupa cu educarea,  reabilitarea, integrarea sociala, informare si consiliere a copiilor cu sindromul down.
Cei prezenti la concert au fost colindati de Irina Postulache care a si prezentat concertul.
Va reamintim ca actiunea este implementată la nivel naţional şi consta în distribuirea contra cost (10 lei/calendar) a materialelor promoţionale cu: Ian Raiburg; Tatiana Spînu; Natalia Boboc; Guţă şi Mariana Mihăilă, câte 5 mii calendare fiecare (în total 25 mii calendare format A3, 4+0) şi sunt distribuite de către promouterii campaniei şi în oficiile Poşta Moldovei din toată ţara.

Campania este sustinuta de aqua unIQa si implementată la nivel naţional.

Parteneri ai proiectului: Centrul Medical MAGNIFIC

Partener juridic: Compania de consultanta in afaceri Consult Group

Transportator oficial: FreeRent

Pentru informaţii suplimentare nu ezitati să ne contactaţi la tel.: 079774446 sau 432695
E-mail: help.arisdown@gmail.com.