Nume
Parola
Vizualizări: 4573
HotNews.md este găzduit de o nouă platformă web care combină calităţi de blog, portal de ştiri şi platformă de comunicare
22 Decembrie 2009 — HotNews.md a îmbrăcat „straie” noi şi, începând cu ziua de astăzi, este găzduit de o platformă web, realizată conform celor mai performante standarde din domeniu.

Noul HotNews.md  este mai prietenos cu publicul şi îşi propune să ofere internaţilor un nou model de jurnalism on-line, în care se combină calităţi de portal de ştiri, blog şi platformă de comunicare. De astăzi, suntem un cotidian exclusiv on-line, realizat de echipa noastră în parteneriat cu agenţiile DECA-press, Imedia şi Monitor Media pentru a difuza informaţie veridică în format text, foto şi video.

Echipa HotNews.md, care e formată din jurnalişti de la diverse instituţii mass-media din R. Moldova, studenţi la jurnalism şi blogeri, intenţionează să ofere cititorilor nu numai informaţie din actualitatea R. Moldova şi cea internaţională, dar şi informaţie care interesează, în mod special, publicul on-line.

HotNews.md îşi propune, de asemenea, să devină o platformă de dezbateri on-line a celor mai importante probleme sociale, economice şi politice cu care se confruntă Republica Moldova.

Noul HotNews.md vă aşteaptă să-l apreciaţi.

Echipa HotNews.md

Persoana de contact:

Vitalie Cazacu
vitalie.cazacu@gmail.com
tel. 373 671 34389