Nume
Parola
Vizualizări: 2065
“Aprinde speranţa în ochii copiilor”, la pretura Râşcani
Chisinau, 21 Decembrie 2009 — Campania socială “Aprinde speranţa în ochii copiilor”, organizata de Image Partner în parteneriat cu IPNA“Teleradio-Moldova” a fost prezentată la 17 decembrie 2009, in ajunul zilei Politiei in incinta preturii Rascani, unde a avut loc un program festiv concertistic cu ocazia aniversarii a 19-a de la crearea politiei nationale a Republicii Moldova.

In cadrul festivitatii au evoluat interpreti autohtoni printre care si voluntarii campaniei nationale ‘’Aprinde Speranta in ochii copiilor’’: Tatiana Spinu, Mariana Mihaila si Guta, care s-au adresat publicului de a sustine campania in vederea colectarii de fonduri prin a cumpara un calendar de la promouterii actiunii.  Totodată, colaboratorii de politie au avut posibilitatea sa participe la sesiune foto si autografe cu participantii campaniei.

Va reamintim ca voluntarii actiunii vor fi prezenti astazi, 17 decembrie 2009 intre ora 22:00-23:00 la clubul de noapte City unde vor avea program, cu mai multe informatii o sa revenim in urmatorul comunicat.
Campania este sustinuta de aqua unIQa si implementată la nivel naţional. Materialele promotionale sint disponibile la promouterii actiunii si in oficiile Posta Moldovei din toata tara.

Parteneri ai proiectului: Centrul Medical MAGNIFIC
Partener juridic: Compania de consultanta in afaceri Consult Group
Transportator oficial: FreeRent

Pentru informaţii suplimentare nu ezitati să ne contactaţi la tel.: (373) 79 783313
Irina Josan,
coordonator campanie socială  “Aprinde speranţa în ochii copiilor”
E-mail: help.arisdown@gmail.com.