Nume
Parola
Vizualizări: 1986
Prim-ministrul Vlad FILAT a participat astăzi la manifestările dedicate celei de-a 19-a aniversări de la crearea Poliţiei naţionale
Chisinau, 18 Decembrie 2009 — Vlad FILAT şi Victor CATAN, ministrul Afacerilor Interne, au depus flori la monumentul “Maica Îndurerată” de la Complexul memorial „Eternitate”.

Prim-ministrul a felicitat poliţiştii, menţionînd rolul determinant pe care aceştea îl au în  apărarea drepturilor şi libertăţilor omului.

“În cei 19 ani de activitate Poliţia naţională a apărat independenţa şi integritatea teritorială a Republicii Moldova. Am  încrederea că Poliţia naţională va îndeplini cu succes misiunea pe care o are şi cetăţenii Republicii Moldova vor fi apăraţi, iar drepturile lor respectate”, a spus Prim-ministrul.

Vlad FILAT a precizat că respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor Republicii  Moldova constituie  o prioritate în activitatea Guvernului.

Victor CATAN, ministrul Afacerilor Interne, a adus un omagiu poliţiştilor căzuţi la datorie, menţionînd că organele de poliţie au dovedit că sînt un pilon de bază a statalităţii Republicii Moldova. Ministrul a dat asigurări că  noul concept de reformare a Ministerului Afacerilor Interne va contribui la respectarea drepturilor şi libertăţilor omului în societate.

Serviciul de presă al Guvernului