Nume
Parola
Vizualizări: 2004
Prim-ministrul Vlad FILAT a avut o întrevedere cu reprezentanţii unui grup de cetăţeni, care pretind că au avut de suferit de pe urma unei escrocherii în domeniul imobiliar
Chisinau, 19 Noiembrie 2009 — Premierul a fost informat că 168 de familii şi-au investit banii în construcţia unui imobil pe str. Chetrarilor din capitală, construcţia nu s-a finisat şi ei nu pot nici să intre în posesia locuinţelor, nici să-şi recupereze banii. Reprezentanţii grupului de cetăţeni şi-au exprimat nemulţumirea vizavi de faptul că fosta guvernare nu i-a ajutat în soluţionarea problemei, deşi au organizat două acţiuni de protest. Ei au cerut suportul Prim-ministrului Vlad FILAT.

Premierul i-a asigurat pe reprezentanţii grupului de cetăţeni că va sesiza organele abilitate, situaţia urmînd să fie examinată pentru a se decide în ce măsură pot fi ajutaţi oamenii.

Prim-ministrul a menţionat că a fost informat şi despre alte cazuri de acest gen şi a spus că în soluţionarea tuturor litigiilor urmează să se meargă strict pe prevederile legislaţiei în vigoare.

Serviciul de presă al Guvernului