Nume
Parola
Vizualizări: 5550
Conferinţa naţională „Îngrijiri paliative în pediatrie”
Chisinau, 4 Noiembrie 2009 — Fundaţia Filantropică Medico-Socială „Angelus Moldova”, Hospice „Angelus”, în colaborare cu Societatea Hospice Îngrijiri Paliative şi cu suportul Ministeurlui Sănătăţii al Republicii Moldova, organizează conferinţa naţională „Îngrijirile paliative în pediatrie”, pe data de 6 noiembrie 2009, orele 8:30 - 17:30, în sala de conferinţe a Asociaţiei Medicale Teritoriale Centru, mun. Chişinău.

La conferinţă vor participa profesionişti din cadrul sistemului de sănătate public şi privat. Pentru o colaborare multilaterală, invităm reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale din ţară, care prestează servicii de îngrijiri paliative şi organizaţii donatoare ce susţin dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă, presa şi alte persoane interesate. În anexă este programul conferinţei.

Menţionăm, că subiectul îngrijirilor paliative în pediatrie nu a mai fost abordat anterior în cadrul unor evenimente similare în Republica Moldova.


Persoanele interesate sunt rugate să confirme prezenţa cel tîrziu la 5 noiembrie 2009, ora 15.00. Persoana de contact - dra Cristina Soltan, office manager.
Tel. (022)925315
Fax. (022)235628
Email info@hospiceangelus.md.
www.hospiceangelus.md



Vă mulţumim anticipat şi sperăm să vă vedem la conferinţă.
Ataşamente:
2512_Programul.pdf