Nume
Parola
Vizualizări: 1826
Compania de consultanţă în afaceri Consult Group va asista grupul francez Innothera în Republica Moldova
Chisinau, 17 Septembrie 2009 — În urma negocierilor duse cu reprezentanţa Consult Group din Paris, grupul francez Innothera, a decis că va fi consultată pe segmentul juridic în Republica Moldova de către compania de consultanţă în afaceri Consult Group.

Contractul de asistenţă a fost semnat în luna august, urmând din septembrie să se înceapă pregătirea pentru intrarea pe piaţă a grupului Innothera. Igor Popa, Managing Partner Consult Group, a declarat că Consult Group va oferi grupului francez întregul spectru de servicii juridice pentru o mai bună adaptare a clientului la specificul pieţei moldoveneşti.  

Innothera este o companie franceză care este specializată în dezvoltarea şi producerea medicamentelor pentru tratarea bolilor ce afectează caliatatea vieţii de zi cu zi. Grupul Innothera are două fabrici de producere în Franţa, iar produsele sale sunt distribuite în peste o sută de ţări ale lumii.  


Despre CONSULT  GROUP:
CONSULT  GROUP  reprezintă un grup de companii de consultanţă, avocatură şi audit din Europa Centrală şi Rep. Moldova cu o echipă de peste 200 de consultanţi şi 5 parteneri, oferind o alternativă viabilă companiilor tradiţionale din BIG-4.

Cu o experienţă de peste 6 ani,  în domeniul juridic, taxe, audit  şi management în anul 2008 cifra de afaceri a depăşit suma de 1 mln.dolari SUA, iar  printre clienţi se numără companii multinaţionale din Europa Centrală, în special Romania, SUA şi ţările CSI.

Astăzi,  avînd o  prezenţă internaţională  în Frankfurt,  Bucureşti  şi Paris se anunţă o expansiune în alte centre mondiale de afaceri.