Nume
Parola
Vizualizări: 2489
Comunicat de presă cu privire la publicarea în cotidianul naţional „Timpul”, ediţia din 23 iulie, a articolului „Voronin nu plăteşte pentru lumina electrică?”
Chisinau, 23 Iulie 2009 — Administraţia ÎCS”RED UNION FENOSA”SA,  luând notă de conţinutul articolului „Voronin nu plăteşte pentru lumina electrică?” publicat în cotidianul naţional „Timpul”, ediţia din 23 iulie 2009, informează opinia publica din Republica Moldova cu privire la următoarele:
Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A. dezminte categoric declaraţiile din articolul menţionat referitoare la existenţa unor compensări pentru consumul de energie elctrică din contul mijloacelor companiei către Bugetul de Stat.

Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A. este o companie cu 100% de capital străin, care în activitatea sa se ghidează de principiile etice stipulate in codul său de conduită, încadrându-şi activitaea şi acţiunile în normele de regulatorii şi legale ale RM, respectând cu stricteţe regulamentele de furnizare a energiei electrice şi gestionându-şi afacerea pe principii de transaprenţă şi corectitudine în relaţile sale cu orice consumator, fără excepţii.
Administraţia Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A. insistă ca Procuratura Generală să investigheze cazul, aşa cum se propune în articol, întreprinderea fiind deschisă pentru orice gen de control sau investigaţii publice necesare.

Totodată, Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A.,  îşi exprimă îngrijorarea că numele şi imaginea sa, în careva mod, ar putea fi utilizate în context electoral şi se adresează către toate forţele politice cu rugămintea fermă să evite orice implicare a sa în campania preelectorală.
Cerem insistent redacţiei Timpul să publice această declaraţie pe aceeaşi pagină, oferind acelaşi spaţiu editorial, la fel ca în cazul articolului „Voronin nu plăteşte pentru lumina electrică?”, ediţia din 23 iulie 2009.

Administraţia
Î.C.S.”RED UNION FENOSA”S.A.

23 iulie 2009