Nume
Parola
Vizualizări: 4233
Master class despre cum să-i bucuri pe cei dragi
Chisinau, 16 Decembrie 2013 — În preajma sărbătorilor de iarnă Centrul de dezvoltare personală “ABeZe” oferă posibilitatea copiilor să surprindă persoanele dragi cu o felicitare confecţionată hand made. Alături de specialişti, micuţii au învăţat, duminică, 15 decembrie, să decoreze frumos o felicitare în cadrul unui master class "Felicitări, pentru cei dragi, de Crăciun”.

Alături de copii, mai mulţi părinţi au ales şi ei să decoreze felicitări. Anastasia Ciobu a menţionat că este o activitate foarte interesantă ce contribuie la dezvoltarea imaginaţiei, dar şi a atenţiei. “Mă bucură faptul că de cîteva luni de cînd frecventăm activităţile Centrului “ABeZe” copii mei au o atitudine schimbată, mai bună şi un comportament mai adecvat în societate”.

Bucuria din ochii copiilor şi entuziasmul cu care au decorat felicitările a fost un motiv serios de împlinire sufletească pentru organizatori.

“Cu siguranţă, o felicitare confecţionată hand made, cu multă dibăcie, împletită cu o imaginaţie bogată poate fi un cadou foarte plăcut pentru cei apropiaţi. Iar zîmbetul din ochii copiilor şi curiozitatea cu care aplicau fiecare detaliu pe coala de hîrtie mi-a comunicat că este o activitate destul de utilă şi practică pentru fiecare”, a declarat, Dorina Arsene, directorul Cetrului.  

Menţionăm că acest gen de evenimente fac parte din cadrul proiectului “Ateliere hand made de dezvoltare a imaginaţiei”, organizate de 2 ori pe lună.

Un eveniment cu aceeaşi tematică va avea loc şi sîmbătă, 21 decembrie.

Pentru orice detalii contactaţi-ne: (022) 22-69-83 sau 068210006!