Nume
Parola
Vizualizări: 904
ADR Nord va organiza a doua sesiune a Programului de instruire
Bălți, 23 Mai 2011 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) va organiza marți, 24 mai curent, cea de-a doua sesiune a programului de instruire „Elaborarea proiectelor din fondurile FNDR şi UE”, organizat în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacităţii pentru Dezvoltare Regională şi Cooperare Transfrontalieră în Republica Moldova”.
Programul de instruire va avea loc în sala de conferințe (etaj 3) a Hotelului municipal Bălți, aflat pe strada M. Sadoveanu 1, mun. Bălţi, Republica Moldova. Înregistrarea participanţilor va avea loc între orele 9:00 şi 9:30.
Programul de instruire este organizat de ADR Nord cu suportul financiar oferit de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ) şi realizat de către experţii Centrului Regional de Asistenţă şi Informare a Organizaţiilor Neguvernamentale CONTACT-Bălţi.
La eveniment vor fi prezenți reprezentanţi ai Autorităţilor Publice Locale de nivelul I si II din regiunea de nord a Republicii Moldova.
Menţionăm că prima sesiune a Programului de instruire a avut loc în intervalul 19-21 aprilie curent la Bălți, Edineț și Soroca. Sesiunea a doua a programului de instruire care va începe, pe 24 mai, la Bălți, și va continua la Edineț (25 mai) și Soroca (26 mai).
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0231 61980, e-mail adrnord@gmail.com.