Nume
Parola
Vizualizări: 1854
Consult Group lansează o nouă linie de servicii juridice pentru cetăţenii moldoveni aflaţi în afara ţării
Chişinău, 2 Octombrie 2009 — Compania de consultanţă în afaceri Consult Group a introdus în portofoliul său o nouă linie de servicii juridice. Această linie de servicii este îndreptată către cetăţenii Republicii Moldova care muncesc sau locuiesc permanent peste hotarele ţării.

Noua linie de servicii va consta în asistenţă juridică pentru cetăţenii care se află peste hotarele ţării şi va oferi servicii de perfectare a paşaportului pentru plecarea în străinătate, perfectarea buletinelor de identitate, ridicarea duplicatelor actelor stării civile, perfectarea cazierului judiciar al Republicii Moldova, perfectarea altor acte şi certificate eliberate de către organele de stat. 

Anatol Hotineanu, avocat în drept migraţional şi acte administrative Consult Group, a ţinut să menţioneze că aceste servicii vor fi un suport real pentru cetăţenii plecaţi peste hotare, pentru că îi va ajuta să economisească timp evitând barierele birocratice şi vor beneficia de servicii juridice profesioniste, care vor asigura accesul cetăţenilor Republicii Moldova de peste hotare la serviciile organelor publice locale şi de stat.

Igor Popa, managing partner Consult Group precizează că această nouă linie de servicii a apărut în urma unei cereri reale în piaţă şi benefeciarii acestor servicii vor fi cetăţenii Republicii Moldova care se află în spaţiul UE şi SUA.