Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 090 comunicate de presă
  • 138 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 473 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 572
16 Mai 2022 — La Rezina au început lucrările propriu-zise de construcție în cadrul proiectului moldo-slovac „Îmbunătățirea calității vieții cetățenilor or. Rezina: asigurarea accesului la sistemul de canalizare".
Vizualizări: 827
12 Mai 2022 — Promovarea turismului a reunit astăzi la Mereni multă lume antrenată în promovarea și cultivarea valorilor turistico-culturale atît din Regiunea Centru a țării noastre, cît și din Județul Galați, România. Acest lucru s-a desfășurat în cadrul Conferinței de Încheiere a proiectului transfrontalier MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 - 2020.

Vizualizări: 1027
Bălți, 10 Mai 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria municipiului Bălți și SA „Drumuri-Bălți” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Modernizarea infrastructurii publice și instituțiilor educaționale în zona de revitalizare din municipiul Bălți”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Ceremonia de semnare a contractului a avut loc marți, 10 mai 2022, în incinta ADR Nord.
Vizualizări: 843
Bălți, 10 Mai 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Primăria municipiului Bălți și SA „Constructorul” au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului de infrastructură „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Muzeului de Istorie și Etnografie din mun. Bălți”, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 814
Sângerei, 10 Mai 2022 — Orașul Sângerei va fi modernizat prin realizarea coeziunii teritoriale și dezvoltarea infrastructurii publice. Este obiectivul general al unui proiect de dezvoltare regională implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 802
10 Mai 2022 — ADR Centru invită reprezentanții mass media la Turul de promovare turistică a proiectului MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 - 2020.

Evenimentul va fi organizat în format hibrid, joi, 12 mai 2022, ora 13.
Vizualizări: 766
10 Mai 2022 — ADR Centru anunță organizarea Conferinței de Încheiere a proiectului MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 - 2020.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, joi, 12 mai 2022, ora 10.
Vizualizări: 582
10 Mai 2022 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru, Primăria orașului Anenii Noi și SRL „Sigma VenMer" au semnat un contract de antrepriză în cadrul proiectului regional ce prevede crearea unui Hub Național de turism sportiv în orașul Anenii Noi, finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) și cofinanțat de aplicantul proiectului. Evenimentul de semnare a contractului a avut loc joi, 05 mai 2022, în incinta ADR Centru.
Vizualizări: 695
Bălți, 4 Mai 2022 — Formarea noilor competențe în domeniul regionalizării serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare (AAC) și consolidarea cunoștințelor cu privire la regionalizarea serviciilor de AAC au fost obiectivele unui training cu genericul „Regionalizarea serviciilor de AAC”, desfășurat de Filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova și ADR Nord, în cadrul unui proiect de planificare în domeniul managementului apelor implementat de ADR Nord în parteneriat cu CCI a RM prin intermediul Fondului de Inovare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă din Moldova.

Trainingul a avut loc miercuri, 4 mai 2022, la Bălți, și a reunit autorități publice locale, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai organizațiilor neguvernamentale din raioanele Briceni, Glodeni și Sângerei.
Vizualizări: 711
3 Mai 2022 — Astăzi, la Călărași, a avut loc lansarea Centrului de informare turistică creat în cadrul proiectului transfrontalier MuseumInfoTur - Valorificarea și sporirea vizibilităţii patrimoniului cultural și istoric în cadrul rețelei transfrontaliere de muzee - Centre de Informare Turistică, finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014 - 2020.

Evenimentul a fost organizat de Muzeul de Istorie și Etnografie „Dumitru Scvorțov-Russu" - Or.