Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 461 comunicate de presă
  • 139 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 474 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 56
Raionul Florești, 9 Iunie 2023 — Lucrările de construcție-montaj pentru alimentarea cu apă potabilă a șase localități din raionul Florești, prin conectarea acestora la apeductul magistral Soroca-Bălți, se finalizează. Lucrările au fost executate în cadrul unui proiect de dezvoltare regională implementat de Agenție de Dezvoltare Regională (ADR) Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).
Vizualizări: 69
8 Iunie 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională Centru sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a organizat astăzi, pe data de 08 iunie 2023, o Masa rotundă cu tema "Concluzii, recomandări și lecții învățate ca urmare a Concursului de propuneri de proiecte".

Evenimentul a avut loc în incinta Consiliului Raional Ialoveni și a reunit reprezentanți ai orașelor din Regiunea Centru, care au participat la Concursul competitiv pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizarea economică și socială a orașelor propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale începând cu 01 noiembrie 2022.

Vizualizări: 109
6 Iunie 2023 — Astăzi, echipa de lucru formată din reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională(ADR) Centru, beneficiarul proiectului și antreprenorul care execută lucrările au efectuat o vizită de monitorizare în cadrul proiectului "Valorificarea potenţialului turistic al regiunii de centru a R. Moldova".
Vizualizări: 182
Bălți, 29 Mai 2023 — Cererile de finanțare pentru cinci proiecte evaluate anterior la nivel regional în cadrul Concursului pentru identificarea, evaluarea și aprobarea proiectelor de dezvoltare urbană, revitalizare economică și socială a orașelor, propuse spre finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL) – ediția noiembrie 2022, au fost aprobate în cadrul ședinței Consiliului Regional pentru Dezvoltare Nord din 29 mai curent, organizată la Bălți.

Recent, membrii Comisiei de evaluare a cererilor de finanțare depuse în cadrul Concursului lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale au evaluat tehnic și financiar fiecare concept de proiect în parte, în baza unei grile speciale.
Vizualizări: 203
26 Mai 2023 — Consiliul Regional pentru Dezvoltare (CRD) Centru a desfășurat cu succes, astăzi, 26 mai 2023, ce-a de-a doua ședință ordinară din acest an. Evenimentul, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR), s-a desfășurat online pe platforma Zoom.
Vizualizări: 208
26 Mai 2023 — În cadrul proiectului ,,Îmbunătățirea infrastructurii de apă în Moldova Centrală" vineri, 26 mai, echipa de implementare a proiectului a ADR Centru, a organizat o întrunire a membrilor Comitetului de Supraveghere, constituit pentru buna monitorizare și evaluare a tuturor activităților ce se defășoară în procesul de realizare a proiectului sus-menționat.

La ședință au fost prezenți reprezentanți ai Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Ambasadei Germaniei la Chișinău, KfW, Apă Canal Chișinău, Apă Canal Strășeni, Apă Canal Călărași, Primăriei municipiului Chișinău, Primăriei orașului Călărași, Primăriei Tuzara.
Vizualizări: 199
Bălți, 26 Mai 2023 — Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIDR) și Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord organizează a doua ședință ordinară din acest an a Consiliului Regional pentru Dezvoltare (CRD) Nord. Ședința va avea loc luni, 29 mai 2023, cu începere de la ora 10.
Vizualizări: 214
19 Mai 2023 — Agenția de Dezvoltare Regională(ADR) Centru a organizat ședința finală a Comisiei de evaluare administrativă și financiară a notelor conceptuale/cererilor de finanțare recepționate în cadrul concursului pentru propuneri de proiecte în dezvoltare urbană lansat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale în noiembrie 2022.

Astfel, membrii comisiei, au evaluat tehnic și financiar cele 9 dosare recepționate la ADR Centru care au fost supuse anterior evaluării administrative și au fost vizitate în teritoriu pentru verificarea conformității.
Vizualizări: 214
Bălți, 18 Mai 2023 — Producătorii regionali de alimente din nordul țării vor beneficia de suportul Slovaciei în promovarea digitală a agroturismului. Joi, 18 mai, la Bălți, compania slovacă Pro4CE, specializată în oferirea de consultanță în domeniile agricultură ecologică, turism și investiții în Europa centrală, în parteneriat cu Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, au lansat un proiect în acest sens.
Vizualizări: 213
18 Mai 2023 — Astăzi, membrii Comisiei de recepție cantitativă și calitativă s-au întrunit la Șoldănești pentru a recepționa lucrările efectuate în cadrul proiectului regional "Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic "Alexei Mateevici" din or. Șoldănești".