Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 8921
Chisinau, 30 Iunie 2014 — Schimbările demografice şi socio-economice care afectează dezvoltarea Europei Centrale, de Est şi de Sud-Est sunt printre cele mai importante provocări pentru viitorul coeziunii sociale şi al solidarităţii în societatea noastră.

Fundaţia ERSTE invită cercetătorii, oamenii de ştiinţă şi practicienii din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est să aplice cu proiecte de cercetare pe teme legate de schimbările demografice, economice şi sociale.
Vizualizări: 9107
Italia, 18 Iunie 2012 — Cutremurul din 20 și 29 mai a lăsat fără adăpost nu doar moldoveni, ci și marocani, chinezi, tunisieni, italieni - cu toții s-au trezit peste noapte în corturi puse la dispoziție de Protecția Civilă italiană. Mănâncă în cantine improvizate, stau în rând după săpun și, cu mare tărie de caracter, speră în ziua de mâine.

Vizualizări: 11489
Paris, 7 Octombrie 2011 — La 1 Octombrie 2011, în Paris, Franta, prin iniţiativa Asociaţiei MediaticePro-Diaspora Franţa, cu suportul Proiectului “Susţinerea implimentării componentei de migraţie şi dezvoltare a Parteneriatului pentru Mobilitate UE-Moldova”, finanţat de UE IEVP şi implimentat de OIM în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, a fost lansat Primul Centru de Formare si Informare destinat comunităţilor de moldoveni aflaţi în Franţa.

Scopul centrului este să contribuie la îmbunătăţirea accesului cetăţenilor RM la informaţii diversificate, promovarea multi-sectorială, acordare de asistenţă şi consultanţă specifică, oferirea serviciilor informaţionale electronice, personalizate şi de grup.