Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 11500
Chisinau, 26 Noiembrie 2013 — Ce: Conferința de presă: Moldova este cea de a 20-a țară care este gazda spectacolului SEVEN

Când: 27 noiembrie 2013, orele 10.00

Unde: Fundația Est-Europeană, str.
Vizualizări: 10137
Bălți, 9 August 2012 — Mult stimaţi colegi și lucrători din domeniul construcțiilor,

Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai sincere felicitări şi realizări de succes în activitatea pe care o profesaţi, de Ziua profesională a lucrătorilor din domeniul construcțiilor, marcată, tradițional, în a doua duminică a lunii august.

Întrucît activitatea constructorilor, arhitecţilor, proiectanţilor, designerilor, lucrătorilor din industria materialelor de construcţii este esențială pentru dezvoltarea și prosperarea unei țări, consider că aportul Dumneavoastră în acest sens merită aprecierile cele mai înalte.

Vizualizări: 9731
Bălți, 21 Mai 2012 — Stimaţi bălțeni și oaspeţi ai municipiului,

Cu prilejul Hramului oraşului Bălți, pe care îl vom sărbători marți, 22 mai, Agenția de Dezvoltare Regională Nord vă aduce cele mai calde felicitări, urări de sănătate, prosperitate şi bucurie.

Urăm ca această zi de sărbătoare să aducă lumină în casele fiecărui bălțean, făcîndu-i mai buni la suflet, mai toleranţi, mai responsabili față de ziua de azi şi cea de mîine a comunităţii.
Vizualizări: 9226
Bălți, 7 Martie 2012 — Dragi Femei, de Ziua Internaţională a Femeii, 8 Martie, Vă adresez în numele Agenției de Dezvoltare Regională Nord, cele mai calde şi sincere felicitări. Este o frumoasă ocazie în plus să afirm cu mîndrie că la ADR Nord sînt angajate femei care s-au remarcat prin atitudinea conştiincioasă faţă de atribuţiile funcționale, responsabilitate, competenţă și sîrguinţă.
Vizualizări: 10032
Bălți, 23 Decembrie 2011 — Un pas mic pentru Agenția de Dezvoltare Regională Nord, un salt uriaș pentru Regiunea de Dezvoltare Nord!

Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) și Regiunea de Dezvoltare Nord (RDN) au 2 ani de dezvoltare regională: un an de îndelungate pregătiri și încă un an de multiple activități, toate menite să contribuie la creșterea condițiilor de trai pentru cetățenii din Regiunea Nord a Republicii Moldova.
Vizualizări: 8501
Bălți, 22 Decembrie 2011 — Agenția de Dezvoltare Regională Nord transmite condoleanţe Ambasadei Republicii Cehe în Chișinău, poporului ceh și familiei îndurerate pentru stingerea din viață a primului preşedinte de după 1989, Václav HAVEL.

Încetarea din viață a lui Václav HAVELeste un moment de reflecție pentru toți.
Vizualizări: 8511
Bălți, 12 August 2011 — Stimaţi colegi și lucrători din domeniul construcțiilor,

De Ziua profesională a lucrătorilor din domeniul construcțiilor, marcată, tradițional, în a doua duminică a lunii august, îmi face o deosebită plăcere să adresez tuturor angajaţilor din acest domeniu - constructori, arhitecţi, proiectanţi, designeri, lucrători din industria materialelor de construcţii - cele mai sincere felicitări şi realizări de succes în activitatea pe care o profesaţi.

Deși trece printr-o perioadă dificilă, domeniul construcțiilor reprezintă un sector foarte important al economiei naţionale, care aduce un aport considerabil la dezvoltarea Republicii Moldova.
Vizualizări: 10656
10 Martie 2011Stimate domnule Tonciuc,

cu prilejul aniversării zilei de naştere, avem deosebita bucurie de a Vă adresa alese urări de sănătate, bucurie şi viaţă îndelungată.

Vă dorim multă putere de muncă, energie și  succese mari în activitatea politică, în calitate de președinte al Organizației Municipale Bălți a Partidului Liberal Democrat din Moldova.