Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 9732
Chișinău, 16 Mai 2013 — CE: Semnarea Protocoalelor de cooperare pentru protecția drepturilor migranților între sindicatele din Republica Moldova, Ucraina și Italia și Conferinţă de presă.

Evenimentul are loc în cadrul Atelierului regional cu privire la protecţia lucrătorilor migranţi prin cooperare între sindicatele europene, organizat de Organizația Internațională a Muncii (ILO), ce se desfăşoară pe 15 şi 16 mai la Chişinău

UNDE și CÂND:
• Semnarea Protocoalelor de cooperare și Conferinţa de presă are loc loc joi, 16 mai, la ora 12.
Vizualizări: 11458
Chișinău, 14 Mai 2013 — CE: • Atelier regional cu privire la protecţia lucrătorilor migranţi prin cooperare între sindicatele europene, organizat de Organizația Internațională a Muncii (ILO) pe 15-16 mai;
• Semnarea Protocoalelor de cooperare pentru protecția drepturilor migranților între sindicatele din Republica Moldova, Ucraina și Italia și Conferinţă de presă pe 16 mai.

CINE:
Organizația Internațională a Muncii (ILO) în cooperare cu Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) în cadrul proiectului regional “Gestionarea eficientă a migrației de muncă și a calificărilor”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de ILO în parteneriat cu Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), partenerii sociali și Guvernele Republicii Moldova şi Ucrainei.

Vizualizări: 12216
Chisinau, 12 Decembrie 2009 — Federaţia Sindicatelor Angajaţilor din Serviciile Publice din Republica Moldova (SINDASP) a rămas profund dezamăgită de adoptarea de către Parlament a Legii nr. 83-VIII din 03.
Vizualizări: 9851
Chişinău, 22 Septembrie 2009 — Confederaţia Naţională a Sindicatelor este profund indignată şi îngrijorată de atacurile violente ale ziarului „Moldova Suverană” din 22 septembrie, curent, la adresa conducătorilor celei mai numeroase componente a societăţii civile din Republica Moldova, le consideră inconsistente, neargumentate şi calomnioase, motiv pentru care le respinge categoric. Prin faptele expuse se urmăreşte un scop în sine bine determinat - de a ponegri organele de conducere ale mişcării sindicale din ţară şi a le discredita în faţa membrilor săi.