Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 683 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 10845
27 Ianuarie 2015 — Liderul Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu şeful reprezentanţei UE în Moldova, Pirkka Tapiola. Liderul PSRM a discutat cu diplomatul european situaţia din ţară şi poziţiile partidului pe problemele actuale.
Vizualizări: 10206
8 Decembrie 2014 — După cum s-a anunţat anterior, astăzi, Partidul Socialiştilor din Republica Moldova a contestat la Curtea Constituţională rezultatele alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, curent, şi a solicitat organizarea unui scrutin repetat.

PSRM constată că, în cadrul alegerilor ordinare pentru Parlamentul RM, au fost comise încălcări grave ale legislaţiei.

Vizualizări: 9799
5 Noiembrie 2014 — Astăzi, Serviciul Federal de Migraţie al Federaţiei Ruse a luat o decizie istorică, prin care migranţii muncitori moldoveni, care au asupra lor încălcări ale legislaţiei migraţioniste a FR, vor putea reveni în Moldova în perioada 5-30 noiembrie curent, după care se pot întoarce liber în Rusia pentru a-şi începe activitatea de muncă liber, fără careva restricţii, fiind anulate toate sancţiunile anterioare.

Astăzi Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din RM împreună cu Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu conducătorul SFM rus Constantin Romodanovski.
Vizualizări: 9609
10 Octombrie 2014 — În cadrul Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, la iniţiativa fondatorului acesteea, Igor Dodon, astăzi în Moldova este adusă icoana Preacuviosului Serghie de la Radonej. Evenimentul este organizat cu prilejul prăznuirii pe data de 8 octombrie a naşterii sfîntului Serghie de la Radonej.
Vizualizări: 9528
5 Septembrie 2014 — Partidul Socialiştilor din Republica Moldova organizează pe data de 8 septembrie, 2014, cu începere de la ora 10.00, un eveniment consacrat aniversării a 655-a de la fondarea Statului Moldovenesc – Conferinţa ştiinţifică Internaţională „Evoluţia identităţii naţionale şi statal-politice moldoveneşti: esenţa şi caracterul perceperii acesteia în interiorul ţării şi peste hotare”.
Vizualizări: 8493
28 Ianuarie 2014 — Partidul Socialiştilor din Republica Moldova îşi exprimă îngrijorarea şi dezacordul cu acţiunile dubioase ce au loc pe piaţa valutară din Moldova.
În opinia socialiştilor, autorităţile au o poziţie pasivă faţă de majorarea excesivă a cursului valutar, ce are loc în ultima perioadă de timp.
Vizualizări: 7285
18 Decembrie 2013 — Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, s-a întîlnit astăzi cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova William H. Moser.
Vizualizări: 7542
6 Decembrie 2013 — Partidul Socialiştilor din Republica Moldova condamnă vehement hotărîrea Curţii Constituţionale vizavi de prevalitatea Declaraţiei de Independenţă asupra Constituţiei Republicii Moldova.

În conformitate cu articolul 7 din Constituţia RM „Constituţia Republicii Moldova este Legea ei Supremă.
Vizualizări: 7041
4 Decembrie 2013 — Astăzi, membrii PSRM alături de mai mulţi susţinători ai săi au organizat o acţiune de protest în faţa Ministerului Agriculturii în cadrul căreia s-au pronunţat împotriva politicilor antisociale promovate de actuala guvernare în proiectul Bugetului de stat pentru anul 2014 şi au cerut deputaţilor modificarea acestor documente.

Socialiştii s-au axat în primul rînd pe majorările planificate de guvernanţi în sistemul de medicină.
Vizualizări: 7640
3 Decembrie 2013 — Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova şi deputatul socialist Zinaida Greceanîi au criticat dur proiectul politicii bugetar-fiscale pentru anul 2014 şi au lansat propunerile sale de alternativă la acest subiect.
Potrivit lor, proiectul politicii bugetar-fiscale care urmează a fi propus de reprezentanţii actualei guvernări cu depăşirea tuturor termenilor rezonabili în Parlament arată o lipsă de intenţie serioasă de a forma o politică fiscală eficientă, care ar conduce la accelerarea dezvoltării economice şi soluţionarea practică a problemelor sociale în anul nou 2014.