Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 667 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 507
Chișinău, 12 Martie 2024 — Grupul de companii Trevolution, care include ASAP Tickets, Skylux Travel, Dreamport, Oojo, Triplicity și alte branduri de turism, face bilanțul anului 2023 și anunță o creștere a vânzărilor de bilete pe rutele SUA-Republica Moldova și SUA-România. Aceste curse au înregistrat o creștere semnificativă a rezervărilor timpurii și a vânzărilor de bilete dus-întors.
Vizualizări: 1255
Bălți, 18 August 2023 — Reprezentanți ai autorităților publice centrale, responsabili de domeniul turism și cultură din cadrul administrațiilor publice locale de nivelul II din nordul țării și alți actori implicați în promovarea și implementarea politicii în domeniul turismului au participat vineri, 18 august 2023, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, la ședința grupului de lucru pentru evaluarea și actualizarea Programului regional sectorial (PRS) în domeniul sporirii atractivității turistice a Regiunii de Dezvoltare Nord.

Participanții la procesul de actualizare a PRS în domeniul sporirii atractivității turistice a Regiunii de Dezvoltare Nord, printre care reprezentanți ai Asociației Naționale pentru Turism Receptor și Intern și ai Asociației Patronale a Industriei Turismului din Republica Moldova, și-au propus să identifice și să promoveze patrimoniul turistic regional.

Vizualizări: 1419
Bălți, 22 Iunie 2023 — Responsabili de domeniul turism și cultură din cadrul administrațiilor publice locale de nivelul II din nordul țării au participat joi, 22 iunie 2023, la ședința grupului de lucru pentru evaluarea și actualizarea Programului regional sectorial (PRS) în domeniul sporirii atractivității turistice a Regiunii de Dezvoltare Nord. Evenimentul a avut loc în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord.
Vizualizări: 1576
Chișinău, 4 Aprilie 2023 — Trevolution Group, compania care gestionează serviciile și platformele International Travel Network, Asaptickets, Skyluxtravel și alte branduri de turism, anunță o creștere semnificativă a vânzărilor de bilete către SUA-Moldova și România. În 2022, compania a vândut cu 79% mai multe bilete spre aceste destinații, comparativ cu anul precedent.
Vizualizări: 3047
Chișinău, 14 Septembrie 2022 — Dyninno Travel, o diviziune a Grupului Dyninno care operează International Travel Network, ASAP Tickets și alte mărci de călătorie, a anunțat că vânzările de bilete de avion din SUA către Moldova și România au revenit la niveluri de până la pandemie.

Astfel, în prima jumătate a anului 2022, indicatorii vânzărilor de bilete de avion cu direcția din SUA către Moldova și România au depășit cu 13,5% aceeași perioadă din 2019.
Vizualizări: 6373
Bălți, 21 Iulie 2021 — Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, în colaborare cu echipa Redescoperă Moldova, promovează, în premieră, mai multe destinații turistice din Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova, prin intermediul unor spoturi și galerii de fotografii distribuite în mediul online. Ulterior, cele mai reprezentative fotografii se vor regăsi în unele publicații.
Vizualizări: 3715
Bălți, 14 Iulie 2021 — Erik Heidema, expert de la compania slovacă Pro4CE, specializată în oferirea de consultanță în domeniile agricultură ecologică, turism și investiții în Europa centrală, au vizitat, în perioada 12-14 iulie 2021, Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova, în cadrul proiectului „Agricultura ecologică ca promotor pentru dezvoltarea destinației turismului prin brandingul produselor locale”.

Expertul slovac și reprezentanți ADR Nord au vizitat, cu această ocazie, mai multe locații din raioanele Soroca, Drochia, Sângerei și Edineț, unde sunt dezvoltate mici afaceri în domeniul producerii și comercializării fructelor uscate, legumelor, pomușoarelor, precum și afaceri locale în apicultură și turism.
Vizualizări: 5584
Chișinău, 29 Mai 2021 — „Regiunea de Dezvoltare Nord deține un potențial turistic relativ ridicat, dar care necesită valorificare”, a menționat directorul ADR Nord, Maria Prisacari, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat industriei turismului din Republica Moldova, Moldova Tourism Forum 2021, care a avut loc în perioada 27-28 mai 2021, la Chișinău.

În cea de-a doua zi a forumului, directorul ADR Nord, Maria Prisacari, a prezentat avantajele turistice și perspectivele investiționale în sectorul turism din Regiunea de Dezvoltare Nord.
Vizualizări: 6638
Bălți, 29 Aprilie 2020 — Agenția de Investiții împreună cu partenerii și influencerii au lansat, în mediul on-line, apelul de raliere la o campanie națională de promovare și susținere a turismului intern din Republica Moldova cu genericul
Vizualizări: 6675
Bălți, 3 Martie 2020 — Ruta cultural-turistică R. Moldova-România „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” a fost prezentată marți, 3 martie, în cadrul unui atelier de lucru desfășurat în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord de către reprezentanți ai Agenției de Investiții a Republicii Moldova.