Nume
Parola

Fă-ți cont de companie/organizație pentru a-ți crește prezența în presă și mediul online

  • 11 666 comunicate de presă
  • 140 instituţii/companii înscrise
  • 329 jurnalişti înscrişi
  • 475 utilizatori înscrişi
Vizualizări: 7926
17 Iunie 2012 — Astăzi la Chişinău a demarat ediţia a noua a Turneului traditional Internaţional "Cupa Preşedintelui Republicii Moldova la ciclism”. La ora 11-30, în cadrul evenimentului sportiv, pe principala arteră a capitalei, s-a desfăşurat cursa tradiţională a cicliştilor amatori şi a invitaţilor de onoare, la care a participat Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Moldova, împreună cu fiul său de 9 ani Vladislav şi un grup de activişti din mişcarea de tineret “Garda Tînără”.
Vizualizări: 7900
12 Iunie 2012 — Şahişti din diferite localităţi au devenit premianţi ai campionatului
naţional, rezervat cadeţilor şi juniorilor, care s-a desfăşurat la
Clubul Republican de Şah şi Joc de Dame şi Şcoala specializată nr.7.

Vizualizări: 8694
1 Iunie 2012 — Astăzi, de Ziua Mondială a Copilului, a avut loc o nouă ediţie a festivalului anual «Roller Fest», organizat de aripa tînără a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova «Garda Tînără – Молодая Гвардия» şi desfăşurat sub egida Сampaniei naţionale «Iubesc Moldova».

Circa 500 de tineri şi tinere au participat la festival, principalul eveniment al căruia l-a constituit competiţiile rollerilor.
Vizualizări: 8507
24 Mai 2012 — Astăzi la Chişinău se deschide Campionatul OPEN al mun. Chişinău la Joc de Dame-64 printre cadeţi, consacrat Zilei Copiilor.
Vizualizări: 7876
8 Mai 2012 — Cupa Moldovei la şah pe echipe, care a demarat astăzi la Clubul Republican de Şah şi Joc de Dame, i-a reunit pe cei mai buni jucători din ţară:Viorel Bologan, Viorel Iordăchescu, Dumitru Svetuşchin, Vasile Sanduleac, toţi mari maeştri internaţionali.

La competiţie participă şi doi jucători care reprezintă România pe arena internaţională, marele maestru Vladislav Nevidnicii şi maestrul internaţional, Boris Itkis, ambii originari din Chişinău.
Vizualizări: 13803
Chisinau, 26 Decembrie 2011 — Peste 30 de sportivi, membri ai Federaţiei Internaţionale de Tir Practic (IPSC), din toate regiunile Republicii Moldova, au participat la o competiţie de tir practic din trei tipuri de arme – “Universal - 2011”. Competiţia a fost organizată cu suportul partenerului oficial al Biroului regional IPSC Moldova, Întreprinderea de Stat “Cartuş”, care a oferit cadourile pentru câştigătorii competiţiei, inclusiv un pistol de marcă CZ 75 SP-01 SHADOW.
Vizualizări: 9633
chisinau, 23 Decembrie 2011 — PRESS RELEASE

CE: Concursului internaţional de atletism pentru juniori (băieţi şi fete), consacrat sărbătorilor de Crăciun, la 24-25 decembrie 2011
UNDE: or.Chişinău, sala polivalentă a Manejului de atletism
CÎND: 24 decembrie 2011, începutul la ora 13.
Vizualizări: 12344
Chisinau, 23 Martie 2011 — Și FC Zimbru alege aqua unIQa

aqua unIQa este preferata sportului rege în Moldova. Dupa ce FC Dacia a spart gheata semnind acordul de colaborare cu brandul aqua unIQa, prelungindu-l ulterior, fotbalul national se patrunde tot mai mult de spiritul acestui brand.
Vizualizări: 9580
Chisinau, 13 Martie 2011 — ”Lupii Galbeni” de la FC «Dacia» au prelungit și au extins contractul de preferențialitate cu brandul aqua unIQa, conform căruia fotbaliştii dacici vor consuma doar apă potabilă iodată aqua unIQa la toate antrenamentele şi meciurile disputate.

“În fotbalul profesionist totul este important: valoarea şi potenţialul jucătorilor, staff-ul antrenorilor, terenul şi condiţiile de joc, condiţiile climaterice, spiritul de echipă, susţinerea suporterilor, dar şi calitatea apei pe care o consumă fotbaliştii.
Vizualizări: 10060
Chișinău, 22 Octombrie 2010 — Ieri a fost desemnat cîştigătorul tombolei "Fii alături, susţine Dacia şi cîştigă un automobil!".